Jaké pneu ....

Re: Jaké pneu ....

Příspěvekod AndrewG » 09 črc 2016, 14:11

guma ako taká je celkom OK počas celej doby takže vydrží aj okolo 30-40 heat cyklov. Fungujú super do nejakých 20-25 cyklov údajne, tým padom je to skorej o tom ako dlho bude jeden cyklus trvat a ako budes jazdit nez o tom ze by mali pneumatiky stvrdnut. Takže veľmi tažko odhadnúť
AndrewG

Příspěvekod Magnum_no » 19 črc 2016, 16:41

kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?
Mazda MX-5 NB 1999 10th Anniversary second owner
Magnum_no

Příspěvekod spoofan » 19 črc 2016, 16:43

AndrewG píše:guma ako taká je celkom OK počas celej doby takže vydrží aj okolo 30-40 heat cyklov. Fungujú super do nejakých 20-25 cyklov údajne, tým padom je to skorej o tom ako dlho bude jeden cyklus trvat a ako budes jazdit nez o tom ze by mali pneumatiky stvrdnut. Takže veľmi tažko odhadnúť

Takze jakmile je clovek jednou zahreje, tak uz je nesmi nechat vystydnout :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod OndřejS » 19 črc 2016, 22:35

Magnum_no píše:kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?

Já mám teď 1.9, původně mi nafoukali na 2.3.. Bylo to krásně čitelné ale přilnavost asi nic moc :D teď je to ale taky docela dost gumové... Co jsem tak četl tak obecně foukaji na 1.9, 19.5
96 Miata - 1.8l - Black/Tan http://ondrejsedlacik.rajce.idnes.cz/
OndřejS

Příspěvekod Magnum_no » 19 črc 2016, 22:45

OndřejS píše:
Magnum_no píše:kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?

Já mám teď 1.9, původně mi nafoukali na 2.3.. Bylo to krásně čitelné ale přilnavost asi nic moc :D teď je to ale taky docela dost gumové... Co jsem tak četl tak obecně foukaji na 1.9, 19.5

tak jsem zvedav jaky bude zlepšení v Mostě :-D a dle toho je bud prodam nebo ponecham :-D
Magnum_no

Příspěvekod Safa » 29 črc 2016, 15:27

Mrzí mě, že teď nemám peníze navíc...:(
http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p-ze ... letni.html
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod TeeJay » 30 črc 2016, 16:10

Safa píše:Mrzí mě, že teď nemám peníze navíc...:(
http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p-ze ... letni.html

Jak jsem rád, že jezdím na 15"... :) si za cenu, co tebe stojí sada, koupím sady dvě :D
http://www.e-pneumatiky.cz/bridgestone- ... letni.html
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod Tommy014 » 30 črc 2016, 16:37

Magnum_no píše:
OndřejS píše:

tak jsem zvedav jaky bude zlepšení v Mostě :-D a dle toho je bud prodam nebo ponecham :-D

Jak to nakonec dopadlo?
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod Magnum_no » 31 črc 2016, 21:42

no..... nechci je nikomu hanit ale zatim jsem dost nespokojen.... ale zase si myslím že to nebude uplně gumou ale OEM diskem 6J..... je to na adrenaliny málo ta guma je do hrušky což není ideální a díky tomu to plave... respektive je cítit že při zatočení se auto nejdřív hne v gumě a pak teprve auto zatočí... nazul jsem R1R na zkoušku a to bylo OK nevim no ... každý výrobce to má jinak. Na autě byly původně Micheliny a ty byly krásně zároveň s diskem.... uvidím co se bude dít dál ;)
Magnum_no

Příspěvekod gramo » 31 črc 2016, 22:43

Dnes jsme to obhlíželi na K&K, teda už měly dost sjeté ramena, ale asi by fakt potřebovaly širší disk. Měl jsem je v rozměru 205/50 R16 na 7" ráfkách (takže o cm širší guma a o 2.5cm širší disk) a byl jsem s něma spokojený. Na víc místech jsem četl, že mají měkčí bočnici, a proti předchozím dunlopum Sport Maxx RT mi jízda přišla pohodlnější a subjektivně držely líp, ale odezvu na volant si už takhle zpětně netroufám hodnotit, zas tolik jsem na nich nenajel.
gramo

PředchozíDalší

Zpět na Kola, pneu a geometrie