Tak Rusty už je skoro kompletně odstrojen, zítra započnou přípravy na lakování. Aktuální stádium rozebranosti na fotkách níže.
Co se barvy týče, ta se trochu zkomplikovala. Vybral jsem si Stromy blue, ale když lakýrník viděl přísady, tak se zhrozil. Barva je to fakt pěkná, ale jsou v ní nějaký PRLX perleťový částice, který stojí 6000 za 10 deka. Stejný příběh byl i s Winning blue. A každou další hezkou barvou od Mazdy. Nakonec jsme to tedy vyřešili tak, že barevná složka bude skoro totožná se Stormy blue, jen místo PRLX částic tam namícháme obyčejný perletě. Skoro totožná proto, že se mi po namíchání ta barva zdála moc fialová, tak jsem do ní míchnul ještě trochu modrý. Aby se to jaksepatří lesklo, tak jsme tam namíchali poměrně hodně modrý perletě, pak hodně stříbrných částeček a nakonec trochu zlatý perletě. Barvu jsem příhodně pojmenoval Ocean of stars. Jak ta barva vypadá se můžete podívat na videu tady:
https://www.youtube.com/watch?v=Xm2aLP7-G2o . Pro nejlepší představu si to pusťte v maximálním rozlišení. Kdyby se to někomu líbilo a chtěl by recept, tak se ozvěte
V nejbližších dnech tedy proběhne lakování a pak to musím rychle zase nastrojit, abych mohl vyrazit na Mácháč