Winie´s Miata NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Winie´s Miata NA

Příspěvekod kousmen » 18 črc 2016, 22:04

Stejně je paráda že s ní zase lítáš. Jednu dobu jsem se bál, že padne do jiných rukou, ale zůstala a to mi dělá radost. Závady a jiná překvapení budou na autě pořád, ale ty vyjížďky pak všechno vynahradí. Taky mě to vždycky hned chytne i když mě do toho permanentně něco sere. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 20 črc 2016, 16:20

Poslední dobou mě spíš sere nedostatek výkonu a myšlenky na prodej jsou čím dál častější - začínám pokukovat po RX-7 FD, nebo GT86.
Ale jsem v Miate za takový prachy, že by bylo šílené ji prodat. Tak do ní prostě budu muset pustit další za motor. :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod kousmen » 20 črc 2016, 17:09

Asi ti začnu říkat brácho. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod LordJames » 20 črc 2016, 18:05

frkněte tam nějaký foukadlo a myšlenky na prodej vás hodně rychle přejdou :)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod noose » 20 črc 2016, 18:13

LordJames píše:frkněte tam nějaký foukadlo a myšlenky na prodej vás hodně rychle přejdou :)

Přesně tak :D
NA BRG
noose

Příspěvekod Domczek » 20 črc 2016, 18:19

Souhlasim s foukadlem :-D

Jinak je na sportovnich vozech lhd FD ale je strikana a na fotce chybi mlhovky... Nebyl ses na ni mrknout?
RX7 SA ex babička
MX5 se šnekem...
Domczek

Příspěvekod kousmen » 20 črc 2016, 18:31

Myslím že kdybych vystavil inzerát na svoje NA za čtyřista, tak by mě z prodeje vyléčily reakce na takovej inzerát a Winie v tom bude za podobný. Ale nějakej šejk by to třeba na blbnutí do pouště mohl vzít. :lol:
Turbo není pro každýho a takovej smysluplnej Rotrex vyjde při dobré nabídce na padesát a takový nabídky jsou jednou za čtyři roky. Udělat řádnej motor je kulervoucnější a vyjde to na stejný peníze. :D
Každopádně o FDčku si člověk prostě občas nechává zdát, bez toho to nejde. Ale už vidím jak člověk to NA prodá za stopade, vezme úvěr na FD a ještě začne mít choutky na úpravy. Pak si wankel usmyslí a člověk si začne kutit oprátku.
Upravený NA je stejně až moc mocný auto na to, aby je člověk dal pryč. Chce to jenom vyhrát sportku a FDčko jenom přidat do garáže. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Domczek » 20 črc 2016, 18:41

Wankel je kruta milenka... Osobne bud wankel milujes nebo nenavidis ;-) nebyt u nas takovy policejni stat tak uz mi pod kapotou brbla 12A na karburatorech :)

Promin za OT :)
RX7 SA ex babička
MX5 se šnekem...
Domczek

Příspěvekod Robo96 » 20 črc 2016, 18:45

jj, tiez snivam o wankeli ale s nim je to love/hate relationship, treba ho tam proste supnut a pred stk narvat naspat povodny motor :D
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor
1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Robo96

Obrázky: 17

Příspěvekod Winie » 20 črc 2016, 21:47

kousmen píše:Myslím že kdybych vystavil inzerát na svoje NA za čtyřista, tak by mě z prodeje vyléčily reakce na takovej inzerát a Winie v tom bude za podobný. Ale nějakej šejk by to třeba na blbnutí do pouště mohl vzít. :lol:
Turbo není pro každýho a takovej smysluplnej Rotrex vyjde při dobré nabídce na padesát a takový nabídky jsou jednou za čtyři roky. Udělat řádnej motor je kulervoucnější a vyjde to na stejný peníze. :D
Každopádně o FDčku si člověk prostě občas nechává zdát, bez toho to nejde. Ale už vidím jak člověk to NA prodá za stopade, vezme úvěr na FD a ještě začne mít choutky na úpravy. Pak si wankel usmyslí a člověk si začne kutit oprátku.
Upravený NA je stejně až moc mocný auto na to, aby je člověk dal pryč. Chce to jenom vyhrát sportku a FDčko jenom přidat do garáže. :D

Jasně no, ono to taky tim motorem nekončí. Přestane stíhat podvozek, který mě stejně láká jiný a komplet stavba kompresoru je tak 60. Takže seš v tom za další hezký NA :lol:
Už se pak dostáváme na náklady za hezké FD, nebo ojetou GT86.

Jinak ta cervena FD je od Krále, díky nechci, dle refenci co sem slyšel. Bud ta cerna od Hakena, nebo import z UK.

Blbý je, že tyhle myšlenky mě vždycky přepadali v zimě, kdy miata stála v garáži a já toužil po Subaru. To už mám, tak mě láká víc výkonu :lol:

Dokonce už mi na mysl přišla ta S14, zaplatbuh že má shnilou karoserii
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora