AndrewG píše:guma ako taká je celkom OK počas celej doby takže vydrží aj okolo 30-40 heat cyklov. Fungujú super do nejakých 20-25 cyklov údajne, tým padom je to skorej o tom ako dlho bude jeden cyklus trvat a ako budes jazdit nez o tom ze by mali pneumatiky stvrdnut. Takže veľmi tažko odhadnúť
Magnum_no píše:kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?
OndřejS píše:Magnum_no píše:kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?
Já mám teď 1.9, původně mi nafoukali na 2.3.. Bylo to krásně čitelné ale přilnavost asi nic moc teď je to ale taky docela dost gumové... Co jsem tak četl tak obecně foukaji na 1.9, 19.5
Safa píše:Mrzí mě, že teď nemám peníze navíc...
http://www.e-pneumatiky.cz/pirelli-p-ze ... letni.html
Magnum_no píše:OndřejS píše:Magnum_no píše:kolik foukáte do adrenalinu 195/50/15? mám tam ted 2atm. a auto je strašně gumový jakože člověk zatočí a je cítit jak se to hne v gumě a pak teprve zatočí... na 14let starých pneu Michelin to zatáčelo jak vzteklý a ted jsem celkem mimo.... napadá mě jen špatné nahuštění dříve jsem jezdil 1,9atm a bylo to ok... setkal se s tím někdo?
Já mám teď 1.9, původně mi nafoukali na 2.3.. Bylo to krásně čitelné ale přilnavost asi nic moc teď je to ale taky docela dost gumové... Co jsem tak četl tak obecně foukaji na 1.9, 19.5
tak jsem zvedav jaky bude zlepšení v Mostě a dle toho je bud prodam nebo ponecham
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků