Mám doma nového mazla v podobě NCčka a zároveň dost starostí. Kupoval jsem v době kdy moje NAčko stávkovalo a já byl naštvanej že nejezdí. Než mi bylo NCčko dovezeno tak jsem opravil NAčko snad už natrvalo a tak v této chvíli mám dvě MX5tky. Dvě auta obě super jezdí jedno klasický youngtimer a druhý má zase 150koní a samosvor. Situaci jsem se zatím rozhodl vyřešit prodejem NCčka. Inzerát na prodej se tu už i v sekci kde je co na prodej objevil.
http://www.sportovnivozy.cz/79288-mazda-mx-5-sedlcany-prahaco se týče výbavy jsem zastáncem co tam není se neposere:
kůže, vyhřívané sedačky, samosvor, rozpěra v motorovém prostoru a pružiny eibach -35mm a to je asi vše.
motor 2.0 118kw, 5ti kvalt, najeto necelých 95tis. km, je po prvním majiteli (žena), servisováno v mazdě
kola jsou origo 16ctky. Trochu jsem se divil že nemá 17ctky, ale co jsem koukal do OCC dokumentů co k tomu mám tak je to v pořádku dostala je již ve fabrice.
Mám k tomu ještě jedny kola 18ctky ale na tom se tady v Čechách nedá jezdit. Osobně vyzkoušeno.
trochu mě překvapilo, jak je mazda kolem zadní nápravy orezlá, není to teda nic co by se nedalo řešit jen je to zkrátka práce navíc kterou musím udělat. To je ta pověstná japonská ochrana.