Díky chlapi, to jste mi udělali radost. Já tedy strávím následujících pár měsíců střádáním penízků a koukáním po bazarech.
TeeJay: To musíte mít teda na tom sídláku pěknou komunitu, já se právě trochu bál když jsem poprvé parkoval 500C na parkovišti u baráku, jsem snad ani dobře nespal, ale byl jsem mile překvapen, teď mě už spoluparkující znají a mávají mi, strach mám tedy jen z procházejících opilců... Jinak taky tak trochu doufám že až bude auto skutečností tak vás tady budu prudit tak dlouho až mě místní pražáci přijmou do party a třeba mě něco naučí.
Robo96: Jj řekl jsem to v nadsázce to s tou mužností.
Ale upřímně, oproti té červené pětistovce je MX-5 hotovej muscle car. A beztak, není třeba si nic kompenzovat, žejo.
spoofan: Jo koukal jsem na ni, místní forumbazar navštěvuju několikrát denně, moc se mi líbí (až na to že čím víc se dívám, tím víc se mi líbí NA oproti NB), ale bohužel takový peníze teď prostě nemám. Sice to auto moc chci, ale byt kvůli tomu prodávat nemíním - zrovna vám tu běží vlákno o tom, jak se v MX-5 blbě spí.
Když teď budu procházet bazary, chtěl bych se zeptat jestli má vůbec cenu dívat se na najeté kilometry, vzhledem k tomu že se na tom autě nechá skoro všechno nějak vyměnit?
Zadalší, dá se NA/NB přivézt do Mazdy na servis, nebo se na mě budou koukat jak na vola?
A zatím nakonec, doporučíte mi nějaký bazary? Denně koukám na mobile.de, ještě vím o sportovnivozy.cz. Je podle vás rozumné nechat si MX-5 dovézt z Německa, nebo lepší koukat po českých kusech, které někteří z vás třeba znají?
Jo, a ještě mě napadlo, osobní drzý dotaz na místní pražáky, myslíte že byste se dali někde nechat odchytnout a za milý úsměv a poděkování mě nechat sednout do vašeho vozu, pošoupat sedadlem, jen abych zjistil jak moc se tam nevejdu? NA, NB, NBFL, origo sedačka, vykuchaná sedačka, jinak upravená sedačka, hard i soft top... Legendy jsem prošvihl (sakra, zrovna v Bohnicích bydlím), když bych se nachomýtnul na nějakém jiném srazišti, měl bych šanci?
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?