Jirka píše:adolf33 píše:Jsem jedinej, koho štve, že ta 1.5 má lepší litrovej výkon, než 2.0?
yop, ale důležitý je výkon na hmotnost navíc myslím, že 1.5 je ve smyslu kup a jezdi, 2.0 je připravená na nějaké to laděníčko a dolování dalších koníků
Muzzy píše:Jeste si muzes za 10 kkc mesicne vzit i3 odpadaji provozni naplne i naklady za benzin, tzn. bude to zhruba stejna cena. Samozrejme je podminkou vyuziti odpovidajici elektromobilu (prevazne mesto) a moznost nabijet pres noc......
Nevite nekdo o necem s automatem a levnym abych to nemusel vlastnit?
evlo píše:Tak tem cenam dost konkuruje pouzivat MHD + liftago + uber; ono 5000 mesicne na taxiky neni uplne malo.
Spocital jsem, ze kdyz kazdy den pojedu liftago, jetax nebo uberem do prace i z prace (pocitam 15 pracovnich dni v mesici), tak me to vyjde levneji nez operak na fiat 500 a jeste me zbyde na tago na nakupy. A to jsem furt nezacal pocitat s benzinem.
Takze nebudu brat nic, pockam jestli 124 nebude do 10 000 mesicne a jinak holt budu pouzivat uber.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků