P: zelený hardtop

Re: P: zelený hardtop

Příspěvekod phantomond » 10 čer 2016, 14:31

Krivak píše:nechápu, prodávali se tu HT za 13 hned a všichni sháněli a najednou nikdo nechce za 11....

Co má zkušenost, tak všichni chtějí HT s vyhřívaným sklem. I když nevím proč, já tam výhřev mám a nikdy nebyl potřeba. Ani v chladnějších dnech se okno nemlžilo. Ale zase jsem nejezdil v zimě, no. Nicméně bez výhřevu mají vždycky HT nižší cenu, navíc je tenhle obouchanej, takže asi lidi čekají na lepší nebo s výhřevem. Pravdou je, že při přestříkání už jsme na ceně vyhřívaného HT ve slušném stavu.
phantomond

Příspěvekod TeeJay » 10 čer 2016, 14:32

Tak je to jako se vším, MX-5ky se nejlíp prodávají na jaře před letní sezónou, hardtopy na podzim před tou zimní. Tou dobou je logicky nejvyšší poptávka :) ale teď v off-season jsou zase nejlepší ceny, takže doporučuju nakoupit, dokud za něj nemusíte vysolit 15 :D

Sám teda mám HT s výhřevem, ale jen proto, abych rychleji rozmrazil zmrzlý sklo, protože jezdím i v zimě a parkuju venku.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod phantomond » 10 čer 2016, 17:37

A tak je pravda, že pro někoho kdo shání HT by to měla být lákavá cena. Já bych se svého pod 15000,- nevzdal :D
phantomond

Předchozí

Zpět na Inzerce/bazar