K: zadní LED světla NB / případně NBFL origo světla

K: zadní LED světla NB / případně NBFL origo světla

Příspěvekod Tomik_84 » 25 kvě 2016, 21:49

Ahoj, sháním se po těchto světlech. Musí to být s tím černým rámečkem, LED světly a nejlépe zatmavené. Když nebudou zatmavené, potáhnu si je fólií. Se stříbrným rámečkem a bez LED prosím nenabízejte, leda že by jste věděli, jak nahradit tu červenou baňku něčím modernějším ;-)

Obrázek
Nejlépe, pokud by někdo na fóru měl na prodej. Případně mám možnost získat je od někoho, kdo prodává auto už s těmito světly, když mu za ně dám originál NBFL. Takže nabídky na NBFL zadní světla prosím taky do zpráv.

Někoho z vás zkušenějších se zahraničními obchody se chci zeptat. Na kolik mě vyjdou z tohoto shopu? Nějak mi nedochází jak nakonfigurovat adresáta z ČR. http://www.body-kit.co.uk/product.php/14713/0/

Nebo na ebay.de je mají za cca 3800 i s poštovným. Stačí mi běžný eby účet, nebo si musím založit ten německý? Kolik platíte za převod z české banky na Eura? Díky za pomoc.
Naposledy upravil Tomik_84 dne 25 kvě 2016, 22:57, celkově upraveno 1
Tomik_84

Re: K: zadní světla NBFL /

Příspěvekod Tommy014 » 25 kvě 2016, 21:55

Ahoj, na ebay stačí mít jeden účet celkově - ebaye jsou propojený. Za převedení nic neplatíš. Já standardně platím přes paypal na ebayi a v pohodě.
Tommy014

Obrázky: 2

Zpět na Inzerce/bazar