Stone7558 píše:kde a na kolik tě vyšli? máš jen tyhle lepší desky na předku se standardníma kotoučema, nebo máš i nějak vylazenej zadeK? Já uvažuju jen o výměně desek do předku
zatím zadky nemám. Mám tam normální homologované textary, ale rád bych DS2500 koupil i dozadu. Jen teď nějak nejsou extra peníze.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
copak cejtíš že zadek se standard deskama a kotoučema nestíhá? uvažuju jak to udělat no Za kolik si koupil ty DS2500 na předek? Máš tam standard kotouče ve předu? .)
mam tam Brembo kotouče, ale normálně plné. zatím jsem necítil potřebu, že by nestíhali. Navíc DS jsou zabijáci kotoučů a radši vyhodím relativně levný Bremba, nez drahý vrtaný bremba. Uvidíme co na to řekne třeba Most, ale půlden v sosnové vydrželi a nehází. A to je tam není moc šance dochlazovat.
Proč chci DS i dozadu? To je jednoduchý, protože nemám rád různé sady na jednom autě. Kupoval sem přes brzdy.cz
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
oki díky, já asi zkusím hawk hp plus do předu na standard kotoučích, brzdovce a hadicích a vzadu komplet standard...a časem vyměnim určo brzdovku na předek a hadice. Tot mé plány
krivak - no rád bych ale to si sám nevyměním, se pak můžeme nějak dohodnout jestli bys mi s tím pls píchnul což nevim jestli do 12 dám...naprostá nutnost jsou te desky jinak nikam nemůžu, takže po písku bych to chtěl udělat už pořádně..hadice plus brzdovku...písek bude muset bejt pohodovější...stejně to vůbec neumim a musim se do toho nějak postupně dostat