Tak v neděli jsem absolvoval dopoledne v sosnovy, kde kluci ze Shatsu pořádali Track bash. Původně jsem chtěl zajet jen dvě - tři desetiminutovky, nakonec se z toho vyklubalo celé dopoledne, kdy Mia jezdila a jezdila, řídil sem buď já, což byla tragédie, nebo kamarád co má své stříbrné NA ještě pořád rozebrané + jsem auto na pár jízd půjčil dvěma novinářům s Hachinama
Na okruh jsme dorazili mezi prvními, po krátkém pokecu sem přehodil zadní gumy za slítaný starý zimáky a jal se "driftovat" hned v první jízdě sem ochutnal sosnovskou trávu a rozloupnul můj milovaný Trap lip
, takže sem ho demontoval a ještě že tak, protože během dne se Mia podívala na trávu ještě několikrát.
Musím říct, že po prvním stintu sem chtěl klíčky odevzdat kámošovi, ať si to užije, protože můj výkon za volantem byl rovný 18ti leté blondýně co sedí poprvé v životě za volantem. Nicméně byl sem donucen dál jezdit a trénovat jízdu v driftu. Dopoledne už to celkem šlo, ale před odjezdem sem nazul zpět normální kola a dal si jeden stint na normálních gumách a musím se přiznat že stopa mě baví daleko víc. Bohužel z neznámého důvodu tenhle jeden stint nevydržel jeden disk, ve kterém se udělali dirky o průměru vlasu a po vychladnutí gumy kolo ušlo. Takže disk je teď na opravě a smiřuju se s tím, že budu znova leštit límec...
Nefotil sem, netočil sem videa, takže mám jen video od kámoše, co ho vezl majitel střibrného NA.
https://youtu.be/ytPp0GjPInE