PavelS do třetice - NA´95 1.8 VVT turbo :)

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: PavelS do třetice - NA´95 1.8 VVT projekt

Příspěvekod Martyp » 19 kvě 2016, 09:08

PavelS píše:A hele z Kelly není :-D

A přesto, že není z Kelly, nejel jsi včera ve Vysočanech kousek od Kelly? Potkal jsem tam kolem černý NAčko.. ;)

Jinak auto fakt moc pěkný!
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica
Martyp

Příspěvekod m8rinek » 19 kvě 2016, 10:30

Mám stejný, leč z kelly, umístění plánuji taky stejně, jen mě uplně nepřesvědčila ta plastová spona... Přecijen jsem zvyklý na hliníkové OMP (které je na MX moc velké) a ani nechci vědět co by v případě nehody udělala kilová flaška s nohama spolujezdce. Bude li čas, stvořím něco jako tohle
Obrázek
m8rinek

Příspěvekod PavelS » 19 kvě 2016, 11:12

dopr píše:Wow. Máš to optsvdu vyladěný čéče :)

Winie píše:Pavle to je brutální leštěnka :lol: Jezdíš s ní vůbec?

Díky - jak jízdně, tak vzhledově je to ještě na nějakou tu míly cesty :) Ale - o tom to je - jak jsem říkal už kdysi s NC, nový auta nejsou nic pro mě - mě tohle naprosto vyhovuje - třeba teď jsem nechal nalakovat svojí OEM kapotu, která byla zdrápaná snad smirkem nebo co a je zas o kousek hezčí - jinak má každej díl kromě těch teď už tří nově nalakovaných spoustu bulek a škrábanců, myslím, že zdejší detaileři by si o ní ani neopřeli kolo :D Jak mi řekl můj lakýrník na dotaz na nějaký rozleštění a rozstřiky... "to je na celolak hele" :D Ale jak píšu, jsem rád, že se nemusím bát o nový škrábance a ťukance, že to auto žije se mnou a odměňuje ve zlým i v dobrým moje úsilí. Pro příklad jsem řešil nefunkční ABS, naštěstí jsem neměnil sensor kterej byl ohmicky ok, ale pořád blbnul, dokud jsem nezkusil přehodit kabely (rest ze svatby NA a NB ABS) :) Nebo teď řeším 0300 kód Engine misfire - mám podezření, že to byla zadní uvolněná cívka atd. Naštěstí toho není moc :) A jestli jezdím? Už mě pár lidí potkalo, ne? :twisted: Byli jsme už loni v Polsku (jen kratince) s Pavlem260, letos sjíždím hlavně primární cesty kolem Prahy a Karlštejna, není zatím moc čas na výlet pořádnej skrz práci. Ale všeho všudy za těch pár a volných slušných dní jsem najel nějakých 6tis km, to jde ne? :) Nemluvě o tom, že se chystám na Elit cup a v létě s klukama z garáže do Alp 8-)

Martyp píše:

A přesto, že není z Kelly, nejel jsi včera ve Vysočanech kousek od Kelly? Potkal jsem tam kolem černý NAčko.. ;)

Díky! :) kolem Kelly jsem určitě jel, máme tam naše Miata centrum :)
PavelS

Příspěvekod PavelS » 19 kvě 2016, 11:14

m8rinek píše:Mám stejný, leč z kelly, umístění plánuji taky stejně, jen mě uplně nepřesvědčila ta plastová spona... Přecijen jsem zvyklý na hliníkové OMP (které je na MX moc velké) a ani nechci vědět co by v případě nehody udělala kilová flaška s nohama spolujezdce. Bude li čas, stvořím něco jako tohle

Tenhle je jistě od stejného Čajna výrobce který prodává Lidl, Kelly, Hornbach apod ;) A myslím, že i kdyby se utrhnul, tak maximálně popojede 30cm pod nohama spolujezdce, myslím, že nějaký vztlak/stoupání/zásah oka nehrozí :)
PavelS

Příspěvekod Martyp » 19 kvě 2016, 11:17

Martyp píše:

Díky! :) kolem Kelly jsem určitě jel, máme tam naše Miata centrum :)[/quote]

Tak jsi to byl ty, jel jsem proti tobě, resp. jsem odbočoval do Ocelářský, nicméně maskovanej ve žlutý Ocrtě RS.. :D
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica
Martyp

Příspěvekod PavelS » 19 kvě 2016, 11:24

Asi jo, i když černých NA bude určitě víc :D
PavelS

Příspěvekod adolf33 » 26 kvě 2016, 20:57

Neznáš jistýho Vencu Bohuslávka? :D
Mazda MX-5 NA 1.6 66kw 1996
adolf33

Příspěvekod PavelS » 27 kvě 2016, 10:09

E e - resp o tom nevím... Proč?
PavelS

Příspěvekod adolf33 » 27 kvě 2016, 18:02

Servisuje nám Cobru, a když jsem mu říkal, že jsem si koupil MX-5, tak říkal že nějakej jeho známej má černou NA s červeným interiérem... Tak mě napadlo, že bys to mohl být ty :D
Mazda MX-5 NA 1.6 66kw 1996
adolf33

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora