Celoročně s mx5 aneb druhá vozidla

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Celoročně s mx5 aneb druhá vozidla

Příspěvekod Winie » 29 lis 2010, 21:28

no ty ses taky vyjmecnej strelec :mrgreen:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 29 lis 2010, 21:38

Ja teda musim rict, ze na sjetych Michelinech Pilot Exalto opravdu neslo na snehu jezdit. Stacil maly kopec a clovek zapadl. I na rovince to byl celkem pruser, kdyz byl snih ujezdeny.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod TomTom » 30 lis 2010, 00:22

První auto, na svižnější ježdění volvo C70 2.3t :twisted: , půjde ale do světa... :cry:
Druhé auto, škoda octavia combi tdi kterou používá přítelkyně i já a slouží k celoroční přepravě, hlavně ted v zimě.
Třetí auto, škoda felicia pick-up, moje pracovní a na přepravu všeho možného i nemožného.
Čtvrté auto, mazlík mx5 čistě pro radost z ježdění :D :D :D jen pro hezké počasí, proto teď bude pěkně v teple v garáži čekat na jaro :P V zimě nikdy nejezdila, proto jí ani já nechci trápit v solném nálevu, i když pokušení trošku si s ní zařádit na sněhu je veliké :roll:
A ještě motorka, abych to neměl tak jednoduchý, když už bude pěkně na projíždku :twisted:
TomTom

Příspěvekod riderhenry » 30 lis 2010, 00:36

tak to nechapu, jak zvladas :D mne bohate staci motorka a MX-5 abych porad premyslel nad tim, jestli neco neprodat... :)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Koby » 30 lis 2010, 00:47

Tak já dneska vyjel jako velkej frajer po Praze... :D řikal jsem si, to dám, sjetý letnáky Falken... Měl jsem problém vyjet z garáže.. Ale vyjel... Párkrát jsem si na rovině vyzkoušel rozjezd a docela to šlo, sice pomalinku, ale ok... Vydávám se směrem k jedný zatáčce, kterou jsem si chtěl na driftovat.. Cestou přeskakuju několik retardéru, protože auto prostě absolutně nebrzdí.. :D Pak jsem ještě jednou cvičně zastavím a chci se rozjet - bylo to mírně z kopce a ani tuk... 20 minut trapárny a starostí, naštěstí ne na moc frekventovaný silnici... Naštěstí jel kolem hodná duše s PPL dodávkou, co mi pomohl.. Hned věděl o co jde a pohoda.. Jenomže po týhle lapálii jsem si přestal strašně věřit.. A hned se mi v hlavě honila světelná křižovatka s rozjezdem do kopce.. Naštěstí je na ní videt asi 200m předem, tak jsem si zkušeně dal jedničku a bez plynu si načasoval timing na to, až uvudím, že se rozvěcí zelená, prostě abych nezastavil.. i tak jsem měl co dělat.. To samý po cestě ještě několikrát, z puvodně kilometrovýho výletu se stal asi 15km po těch nejfrekventovanějších a nejlépe sjízdných silnicích, 1 prujezd na červenou, zdržobání aut za mnou, neakceptování STOpek atd.. :D Nejhorší bylo, že jsem byl na cestě do centra a nemohl jsem vymyslet parkování u metra nikde.. řikal jsem, ok, nechám to tam u Lidlu, ale před Lidlem kopec a 15cm sněhu a předtim kopce opět světla, jakákoliv ulička neupravená a vubec jsem se neodvážil tam vjet... Takhle vynervovanej jsem za volantem ještě nebyl.. trochu to napravilo smýkáná na parkovišti u Globousu na černým mostě :)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod TomTom » 30 lis 2010, 00:54

riderhenry píše:tak to nechapu, jak zvladas :D mne bohate staci motorka a MX-5 abych porad premyslel nad tim, jestli neco neprodat... :)

Proto právě dávám pryč volvo, aby toho nebylo tak moc. Uvidím na jaře jak budu zvládat mazdičku a motorku. Když to nepůjde, bude muset jít moto z domu :( , mazdičky už se jen tak nevzdám 8-)
TomTom

Příspěvekod Pochtli » 30 lis 2010, 10:23

Koby píše:Tak já dneska vyjel jako velkej frajer po Praze... :D ...

To se ti ani nedivím :lol: Myslím, že zadokolka na sněhu a navíc na letňácích prověří řidičské (ne)schopnosti dostatečně :lol:
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod dopr » 30 lis 2010, 11:17

krásná story Koby :mrgreen:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod Ryba » 30 lis 2010, 12:17

nemít nutnost dělat GO, tak kupuju pořádný drapáky a jedu do hor jako tenhle maník:

http://vimeo.com/3197740
Ryba
špion

Příspěvekod dopr » 30 lis 2010, 13:11

jo tohle je bomba ! Uz jsi to myslim jednou postoval ze ?
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...