Vidím dobře, že jste minule na projížďce trefili na s2000? To byla jen náhoda, nebo to byl někdo známý? Podle SPZ asi kolemjedoucí... Jinak info hlavně pro Radima... V pátek jsem si byl pro pozvánku na 20.5. v kodecaru a měli tam bílou ND 2.0 v plné výbavě (Alcantara, Recaro sedačky...). Pán se mě ptá, "a nechcete se projet, když už jste tady?". Tak jsem si vzal klíče, že se projedu 15 minut kolem prodejny, i když říkal, že mohu až do zavíračky
No, ale jak jsem se spletl! Z 15ti minut byla hodina a půl...
Pak už jsem musel spěchat zpátky
Pánové, to svezení je něco! NC je jako já. Tlusťoch přes cent a ND oproti tomu jako 60ti kilová modelka. Jízdně paráda! I zvuk krásný, ale zapomněl jsem se zeptat, jestli je ta verze série, nebo tam mají něco lepšího... Řazení krásně čisté. Volant taky super. Jen i-stop mi docela vadil, ale dá se vypnout. Toho 20. se asi jezdit moc nebude, tak zkuste si udělat čas jindy, kdo má zájem. Já jsem si ale zadělal na vážný problém a asi příštích pár let budu o rohlících a o vodě
Začínám šetřit okamžitě! Společně s hokejem, na který jsem spěchal hned potom, to byl ideální den
Mimochodem, známý z gymplu už si ND pořídil (ale 1.5), tak na něho zkusím sehnat kontakt a poslat mu odkaz na zdejší fórum.