lukas9206 píše:Servus ľudia, som tu iba chvíľu a nemám ešte celé fórum preštudované, no mám veľa otázok. Na základ by som sa chcel spýtať, či ako človek vysoký 193cm sa vôbec vojdem do Mazdy mx-5 tretej generácie. Mám veľký záujem o toto auto, len sa bojím mojej výšky.
lukas9206 píše:Servus ľudia, som tu iba chvíľu a nemám ešte celé fórum preštudované, no mám veľa otázok. Na základ by som sa chcel spýtať, či ako človek vysoký 193cm sa vôbec vojdem do Mazdy mx-5 tretej generácie. Mám veľký záujem o toto auto, len sa bojím mojej výšky.
lukas9206 píše:No ja ho chcem ako celoročné primárne auto na každodenne vozenie.
lukas9206 píše:Skôr ma zaujíma, či je niečo iné čo by mohlo dennodenné užívanie prekaziť
lukas9206 píše:Zaujíma má, čo by ste mi v mojom príde poradili. Aká motorizácia by bola lepšia, nejaká výbava, či sa niečomu konkrétnemu vyhnúť.
Safa píše:1. Kolik mám na auto peněz (bacha, dej si radši nižší limit, protože přijdou další investice, tak ať finančně nevykrvácíš)?
2. Kterou generaci vlastně chci?
3. Chci pevnou nebo plátěnou střechu (pokud budeš jezdit v zimě, určitě by se hodil i odnímatelný hardtop, pokud chceš mít Miatu s plátnem)?
lukas9206 píše:Možno ešte na rýchlo k tým vyhrievaným sedadlám čo si spomínal. Nebudú vyhrievané sedadlá vyššie ako klasicke, čo by teoreticky mojej výške mohlo trochu vadiť?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků