Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod Smolda » 17 dub 2016, 17:53

Bylo to super :) Moc děkuju za přání a že jsi mě protáhl krásnýma silničkama. Pěknej dárek k narozkám. Počasí nakonec taky celkem ušlo, pakrát jsem se aspoň sklouznul. Prostě celou cestu rohlík jak sviňa :-D A ta alfa byla krásná...

Tak tady pár foto ze zastávek:
Přílohy
2.jpg
1.jpg
Smolda

Obrázky: 0

Příspěvekod noose » 17 dub 2016, 18:53

Hezky pekne, Prazske zcuky zacinaji ozivat! :)
NA BRG
noose

Příspěvekod voitech » 17 dub 2016, 19:08

Nice! Jinak ja a spousta dalsich dnes v Pribrami na otviracce Route 66. Taky pekna akce. Spousta nalestenych americkych obru plus nemala homosmecka k tomu.

PS: Safo, vazne Alfa 8C?? Nebyla to nahodou 4C?
voitech

Příspěvekod Safa » 17 dub 2016, 19:42

Smolda píše:...že jsi mě protáhl krásnýma silničkama...

To bylo asi to nejlepší, co je tady severně nad Prahou k mání. Ještě vím o dalších místech (viz. v pátek ty serpentinky nad Okoří), jenže to jsou vždycky jen kousíčky silnice, a pak zase rovina, nebo rozdrbaný asfalt. Trochu závidím Mikovi nebo Georgeovi. Ti vyjedou za barák a už se to vesele klikatí...
V dohledné době se každopádně chystám na to Kokořínsko, jak mě tam vzal minulou sobotu Muzzy při návratu ze Sosnové. Musím to tam trošku prošmejdit.. :)
A jinak dík za fotky, stáhnu, uložím... ;)

voitech píše:...v Pribrami na otviracce Route 66... ...nemala homosmecka k tomu... Nebyla to nahodou 4C?

No jo, máš pravdu, 4C s pevnou střechou. Teď jsem dobrých pět minut porovnával obrázky. Ale byla fakt krásná, červená. :)
Ty jo, tu Příbram jsem zvažoval, ale s ohledem na to, že jsem byl včera celé odpoledne na Benešovsku, tak jsem dal radši přednost minivyjížďce se Smoldou. A bylo to moc fajn...
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod Smolda » 17 dub 2016, 19:47

O Příbrami jsem se dozvěděl až dneska dopoledne, takže bych už asi nestíhal. Ale taky jsme se pěkně projeli, takže za mě spokojenost :)
Smolda

Obrázky: 0

Příspěvekod voitech » 17 dub 2016, 21:04

Je pravda, že ty Alfy jsou si dost podobné. Jen 8C je velká rarita a v ČR snad žádná nežije. A taky je pravda, že 4C je naprosto skvělý auto. Už jsem v ní i seděl a slyšel ji nastartovanou a to je panečku něco! To auto nemá ani posilovač, aby "nebylo těžký" a má karbonovej monokok. Ufff.... No jo, konec slintání :D
Jinak chápu, proč jste nejeli Příbram a musím říct, že bez Mika to bylo takový složitější najít něco hezkýho ke svezení. Ale taky jsme to zvládli a po cestě zpět odbočili na Slapy a pomotali se po krásných silničkách. A to mokro absolutně hrálo do karet Miatodriftění :twisted: :D
voitech

Příspěvekod Safa » 17 dub 2016, 21:14

voitech píše:A to mokro absolutně hrálo do karet Miatodriftění :twisted: :D

To jo. Zatímco se Smolda klouzal, mně pořád na palubce blikala kontrolka s autíčkem ve smyku a Nella jela jako po kolejích. Na těch okreskách mezi stromy si ten čudlík vlevo pod volantem prostě vypnout nelajsnu. Je to dailyna, neměl bych čím jezdit, jsem kluk z vesnice a majda je nejlepší přibližovadlo na světě (taky v ní sedím skoro denně). Ránu nebo výlet do škarpy bych asi nerozdejchal... :)
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod awSirius » 30 dub 2016, 20:42

Chystáte se někdo dnes na MidnightRun?
awSirius

Příspěvekod voitech » 30 dub 2016, 20:58

Chtěl jsem, ale musel jsem odjet na Moravu. Tak snad se k Tobě někdo přidá a nevznikne nějakej přehnanej riot :D
voitech

Příspěvekod Tommy014 » 30 dub 2016, 21:15

Kdy a kde?:) mozna bych se prijel aspon kouknout
Tommy014

Obrázky: 2

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...