od IvanGS » 31 bře 2016, 15:25
Takže je jakž takž hotovo, teď to musím finančně rozdýchat, už jen pár drobností a pokračování po sezóně. Důra byla u mistra přes instalace elektriky, vody atd., v pátek jsme ji přivezli a hned dali testovací Velikonoce. Vše fungovalo jak má, baterky se dobíjely, energie nechyběla. toto je výsledný stav. Elektrárna je v kufru, shora zakrytá, odkryl jsem kvůli fotce. 180Ah trakční Varta, měnič, nabíječka, cyrix, pojistky a jističe. Na pravé straně auta, v prostoru budoucí markýzy, je výstupní kombizásuvka 12/220V, na levé straně je vstup pro externí zdroj 220V. To jde jak do "ostrých 220V zásuvek, tak pro dobíjení baterií. Uvnitř auta je několik zásuvek 12 i 220V, na stropě pásy LED osvětlení, příprava ne venkovní světlo pod markýzou a příprava na čtecí lampičky v hlavách postele. Přibyla i lampička pro spolujezdce a vyměnila se většina 12V zásuvek, byly nefunkční. Na dřevěném sloupku je trojzásuvka (2x12, 1x220V) a ukazatel napětí přídavné baterie, za jízdy ukazuje dobíjecí napětí.
Čistá voda je řešena 48l nádrží s vodoznakem, zhotovenou na míru, pod dřezem, nádrž na odpadní vodu má 24 litrů a je pod autem, opatřena výpustným kohoutem. Nechybí ani 12V zásuvka uvnitř u okna, speciální přání Drákuly, pro pohon venkovní sprchy.
Rozmařile jsem koupil GPS Becker Professional s displejem 6,2", protože mám brýle na dálku a na blízko s nimi nevidím. Abych na malém displeji nehádal nebo si kvůli tomu za jízdy nesundával brýle, zkusil jsem tenhle velký displej, je to v pohodě a navíc mne Becker svými funkcemi i obsluhou mile překvapil.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
Nejkrásnější NBFL na světě!