Fernie píše:Co vím, tak Abarth bude stát asi 40 tisíc eur. Těch 27 tisíc bude za 140 koňovou normální 124 v holobytu. Mně vlastně ani jedno zas tak moc neříká asi...
Mike píše:No já taky porovnával v obou případech základní motorizace bez výbavy.
Odesláno z mého "chytrého" telefonu
hospodský píše:Z evropy prý zatím žádná zpráva o problému není, pouze z Ussa- čili u dvoulitru. 1,5 tam Mazda nenabízí. Ono to třeba nebude až tak horké, zatím je to ve fázi spekulací, jestli je to rukama/nohama nebo skutečně výrobní vada. A jestli vada, tak zda u všech nebo jenom určitá šarže. Čas ukáže.. U dvou vysypaných už majitelům Mazda dala po prozkoumání novou převodovku, což se mi osobně jeví jako uznání problému.
George píše:Mike píše:No já taky porovnával v obou případech základní motorizace bez výbavy.
Odesláno z mého "chytrého" telefonu
otázka je, má to bílé značky a papíry?
AndrewG píše:hospodský píše:Z evropy prý zatím žádná zpráva o problému není, pouze z Ussa- čili u dvoulitru. 1,5 tam Mazda nenabízí. Ono to třeba nebude až tak horké, zatím je to ve fázi spekulací, jestli je to rukama/nohama nebo skutečně výrobní vada. A jestli vada, tak zda u všech nebo jenom určitá šarže. Čas ukáže.. U dvou vysypaných už majitelům Mazda dala po prozkoumání novou převodovku, což se mi osobně jeví jako uznání problému.
mohol by si hodiť link, nemožem to nikde najsť, myslim že to nebude zaujímať iba mňa
ok som až príliš lenivý niekedy
http://forum.miata.net/vb/showthread.ph ... 94&page=10
kazdopadne fotky okrem toho ze zjavne to papa zubky tam nie su
Fernie píše:Ale myslím, že to pohřbili cenou. Dát za Abartha přes milion? Fuj.
cafe-racer píše:Fernie píše:Ale myslím, že to pohřbili cenou. Dát za Abartha přes milion? Fuj.
Asi tak. Za milion se dá koupit Mustang 5L s víc než 400k pod kapotou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků