Ako pise Cafe-racer...tiez by som najradsej prisiel do nejakej firmy, povedal im co xcem a oni by to dali do pocitaca a za hodku to nalepili a je to.
Bohuzial na slovensku nic tak nefunguje. Viem ako by to dopadlo, svoj volny cas by som behal po firmach kde by neboli ochodtni to spravitm, nemali by cas, nexcelo sa im, trvalo by to dlho, vela by to stalo, nemal by som tam kde parkovat, behal by som po celom meste, otravoval sa s parkovanim, kde by mi urcite obuchali dvere, otravoval sa ludmi a pod!!!
Preto som si radsej polepy objednal z USA a nemusel som nic riesit prili az domov.
Stalo ma to menej ako 40 eciek. A ked si zratam benal, vysvetlovanie, moj cas a ine veci tak pochybujem ze by ma to vyslo o moc lancejsie.
Naposledy som potreboval kabel k vyhrievaniu zadneho okna k hardtopu..Bol som asi v troch servisoch, totalna neochota, behal som po celom meste a nakoniec ma to vyslo lacnejsie to objendat z netu. Bohuzial nesedel konektor, tak ho trebalo kupit. Tak zase dookola pobehal som nejake servisy, vsade neohcotni ludia ako vzdy, nevedeli to najst, nemali, xceli za to vela penazi a pod!!!
Fakt ma to nebavi....Preto radsejobjenavam veci z ciny z USA, kde nieje s nicim problem, ak by to tu fungovalo tak ako tam ze pridem vedla domu do nejake servisu a on ma do hodiny vybavi a ja idem prec, budem len rad