No myslim, že i v Hradci určitě najdeš nějakej servis, kde si s geometrií dokážou pohrát a kvalitně nastavit
Dneska teda proběhla geometrie,ráno ten kilometr do servisu, kdy každý kolo jelo jinym směrem nebyl teda nic moc
V 11 už mi volali, že je hotovo,
tak jsem to kousíček projel.
Poznatky o výfuku: po nastartování zvuk seriového výfuku (zprvu mě to vždycky skoro zklamalo), po chvíli jízdy, zahřátí motoru a nejspíš i výfuku
najednou zvuk o poznání zajímavější, takže počáteční zklamání vystřídal úsměv na tváři a radost z decentního hlubokýho zvuku
Poznatky o odpružení: přijde mi, jakoby podvozek fungoval tak, že drobnou nerovnost odfiltruje, ale když se do toho člověk trochu opře, tak
ztuhne a drží. Prozatím mi komfort nepřipadá o tolik horší, než serie. Uvidíme ještě o víkendu, když nebude vyloženě lejt, tak jedu někam dál
Co se výšky týče, tak snížení je celkem nepatrné, čekal jsem, že auto bude níž, ale jestli si to bude rozumnět s tlumičema, tak nebudu nic řešit...
Silentbloky: jedním slovem pecka! Zvuk při přejezdu nerovností je najednou jakoby utlumenější. Mazda jakoby jen tak tiše našlapovala
O víkendu nasadím na zkoušku 16" OZ, jsem zvědav, jak moc se změní projev auta a uvidim, jestli je na autě nechám a nebo vrátim 15tky...