Toss Mark

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Domácí showpáníčko (:

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 14:20

Tak ani ne:) To že je to v historii prohlížečů je zřejmý, ale ono je to i v historii fora.
http://mx-5.biz/search.php?author_id=288&sr=posts&sid=&sid=20f51eb3d999ef6d4392b563d4a557ea
Teda já z toho nechci dělat nějakou kontrašpionáž, ale jsou věci, který prostě považuju za zbytečný. Ono udělat z čehokoliv politický téma, kterýho najednou bude na tejden plná televize (pyráti si montujou na auta schovávací značky) -> vládní šašek začne zvracet něco o tom, jak je potřeba utáhnout šrouby a víc policajtů -> dobřes nima zatočili mámo :!: To by nebylo poprvý a dávat k tomu záminku je prostě smutnej biograf...
Naposledy upravil Mike dne 15 úno 2016, 15:49, celkově upraveno 1
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 14:34

okinawa píše: No a pak tu máme ještě tu právní ochranu řidičů, kde defakto vyplaznete docela ale máte klídek... pro zajímavost sem jel projet svojí mazdu cca 500m od domova- bez značek(v depozitu) :) , bez dokladů , bez pojištění, bez světla a blatníku :D takže čekám na dopis kde mi to spočítaj, tak se modlim :cry: no samozřejmě si smlsly- já tam napsal nějakou obhajobu že to bylo prostě nutný jestli to má cenu opravovat, ale znáte to zákon je zákon. Nicméně udělali pár prohřešků s ohledem na jejich důkladné přošetření. Takže sám sem ted tam o čem si píšeme, no hůř .. ;) :roll:

ad ochrana řidičů: máš konkrétní zkušenost - s něčím co funguje? Já teda neslyšel o firmě, která by reálně uměl víc, než se odvolávat a doufat v prekluzi. To umim taky a zadarmo.

co ti napsali za paragrafy/odstavce?
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod okinawa » 15 úno 2016, 15:02

pff no byl sem vyndanej že jo, takže sem střihnul roli psí voči, bez úspěchu ty lidi nechtěj mít nic společnýho se svym svědomím, joo zákon pořád... jasně jasně...díky za likvidační presumpci viny chlapy, a že asi příjdu o papíry- na to mi řekli, že prej uvidim noo :lol: :cry: byl sem jako docela vodkcanej jejich robotismem takže nemám ani kopii, nemám nic. No čekám na liebesbrief a snad tam bude rovnou pokutka i když mastná tak hlavně at mi neseberou noty :roll: a nafařili mi myslim jenom tu SPZ a ještě lejstro samo kvůli pojistce... A k tý ochraně řidičů, noo líbí se mi na tom že prostě zahlásíš : S přestupkem nesouhlasím, nechci se vyjadřovat... - nesmíš NIC podepsat nic, a pak už jen čekáš na ty dopisy od nich a posíláš jim to na tu kancelář. Jinak kámoš to má asi 2 rok a pohoda.
okinawa

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 15:09

No ty firmy reálně vyřeší cca 80% případů, který si ale sám vyřídíš taky tak. Ale jakmile jde o něco složitější tak už to řešit nechtě. Kupříkladu ten tvůj případ. A to že řešeili jen značku není "jen". Oni řeší vždy jen nejvažnější přestupek. Takže pokud máš auto bez značek, tak je poměrně egál, že nemáš náhradní pojistky :lol:
Obrázek
Mike

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 15:35

jasně, jeeenže se pak řeší fatality co ti páni orgáni při postupu nedodrželi a od těch se pak dá odrážet přes ty právníky- jakož "detaily" že jsem např mohl odjet v klídku,ale až po tom co mi řekli "počkejte až odjedem..." :lol:
-----by Okinawa
Naposledy upravil Mike dne 15 úno 2016, 15:48, celkově upraveno 1
Obrázek
Mike

Příspěvekod okinawa » 15 úno 2016, 15:40

Mike píše:jasně, jeeenže se pak řeší fatality co ti páni orgáni při postupu nedodrželi a od těch se pak dá odrážet přes ty právníky- jakož "detaily" že jsem např mohl odjet v klídku,ale až po tom co mi řekli "počkejte až odjedem..." :lol:

co to jeee ? :o
okinawa

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 15:51

Bordel, dělá to forum, když klikneš na něčí odkaz, kterej je někdo umístí, když je přihlášenej. Mě se to děje podezřele často:)
To s tím počkejte až odjedem ti k ničemu nepomůže - spíš se uplatňujou procesní pochybení, důkazní nouze na straně čtvrté říše atd...
Obrázek
Mike

Příspěvekod okinawa » 15 úno 2016, 16:08

No a jakej postup bys mi ted poradil ty ? :D
okinawa

Příspěvekod okinawa » 15 úno 2016, 16:47

Zpět k tématu ale : :!:
Celou věc chci pojmout individuálně :
:arrow: Dráha (hloubka zajetí) se dá měnit dle nároků.. tuším min. je délka cca 17cm (na fotce,videu prototyp má 25cm)
:arrow: Dál konzole na které bude upevněna rz, jestli "natvrdo" nebo s klasickou plast. podložkou.
:arrow: Počet dál. ovladačů jde i spínačka dovnitř, barva konzole.
:arrow: Provedení celé nerez, nejde o nic vachrlatýho wanabe china.
:arrow: Když bude někdo nespokojený, dal bych nákou vratnou lhůtu.
:arrow: Při nějakym poškození, budu mít náhradní díly.
:idea: Cena by začínala počítám na cca 3.500Kč (dle individualit)

fotka pro představu (prototyp :!: chybí mu kryt řemenice a ta podložka rz bude ve finále uplně jíná dle požadavků..)
Screenshot_2016-02-15-15-25-57.png

Bez názvu.jpg
okinawa

Příspěvekod Vavris » 15 úno 2016, 17:47

Moc hezká věc :-)

Jinak bych nebyl paranoidní. Dokud nebude každý den prolítávat přes fotopasti 10 miat bez přední SPZ, tak to imho nikoho zajímat nebude a nějaké preventivní lustrování internetu je taky zbytečně zmiňovat, protože tenhle nápad už mělo před tímhle dredem určitě dalších 100 lidí na dalších 100 fórech ;)
back in the business 8-)
Vavris

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...