Toss Mark

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Toss Mark

Příspěvekod okinawa » 14 úno 2016, 18:03

Zdravim,
Šlechtim doma mechanismus na "zajíždění" zna. čky která jak všichni víme, hyzdí vzhled každé miaty...O tom že ze zákona bla bla .... to prostě nesmíte používat vím, chápu. Jenže když vás u toho nechytí (při funkci) na pohled je všechno relativně k nepoznání, což je podle mě zásadní. Jde mi o to zda by byla poptávka po mém vylepšováku, přes "zákaz" jej používat... měl jsem to na autě a pohoda :) Více video....p.s. neni to můj nápad ale posunul jsem ho o třídu výš 8-) :D
https://www.youtube.com/watch?v=BdgeO1a8Ts4
Naposledy upravil okinawa dne 15 úno 2016, 20:38, celkově upraveno 2
okinawa

Re: Schovávací SPZ

Příspěvekod mastercs999 » 14 úno 2016, 18:17

Je to pěkné :D Jen nechápu, kdy to budeš používat. Za běžného provozu? A až potkáš v protisměru naše strážce zákona? Tákovec věc s SPZ bude podle mě řešena docela vážně.
mastercs999

Příspěvekod buteo » 14 úno 2016, 18:38

Mě to zajímá. Legálnost bych zatím nechal stranou a zajímalo by mě, jak to funguje (mechanicky, elektricky?), jak složité by to bylo zamontovat a kolik by to od tebe mohlo stát. Klidně do SZ, pro všechny případy ( kdoví, co všechno Velký Bratr o nás sleduje ;) )
buteo

Příspěvekod AndrewG » 15 úno 2016, 00:22

no, je idealne capnut na youtube video ktoré zachýtava nelegálnu vec a priamo na nej krásne tvoju SPZ... :D
AndrewG

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 09:03

No tak nelegální by to bylo, kdyby to "provozoval na pozemní komunikaci" a to se zřejmě neděje:)
A to jako vážně tolhe chcete páč to kazí vzhled? Normálně přiznejte, že to chcete kvůlivá úsekovejm radarům :lol:
Mimochodem řešení je nálepka o velikosti aspoň cca 80% normální značky. Osobní zkušenost nemám, ale z okolí nevim o nikom, kdo by měl problém s policíí kvůli tomu.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod seatik » 15 úno 2016, 09:20

Hele,to je super domyslene :-) mne se to libi :-)
Pouzivat se to da treba pri foceni na sraze,kdy ta znacka hyzdi . :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod widar » 15 úno 2016, 09:21

Chceme to protože Bond car (snad ještě není prodaná rz "007 JBOND")
Dřív párkrát kauza "nálepka" proběhla médii, jestli dobře pamatuji. Jestli se něco změnilo?
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 09:42

Co bylo stran toho v mediích? Běžně dostupný media nesleduju, protože vim jak vniká jejich obsah a jámám rád objektivitu :roll: :lol:
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod okinawa » 15 úno 2016, 10:25

Ano přesně tak, je to na dálkový ovládání zkoušel jsem to cca do 120km/h a no problem, podle mě dá i víc ale to záleží... jinak "ilegální" to začíná být až když to začneš rolovat před fízlem určitě ;) jinak ale používaní na radary, focení, natáčení videí, design... ideál 8-) Montáž je prostá, zvládne jí každý. Má to malou jednotku ta se připojí na + a - spojí se stím mechanismem a je to, chtěl bych dělat různé délky zajíždění ale k tomu bych potřeboval někoho kdo umí kreslit v autocadu nebo programu ze kterého to jde poslat rovnou na laser a ohyby.

:!: jinak určitě když vás načapájev :cry: http://www.12bodu.cz/bodovany-prestupek-125c-1a-1.html

:arrow: AndrewG: To auto neni ani moje :D a už jsem to zněj sundal :)
okinawa

Příspěvekod Mike » 15 úno 2016, 10:48

S tou ilegalitou, bych si nebyl tak jistej, že jen při rolování. Minimálně ten bazmek nemá homologaci A skoro bych řek, že i ten zkurvenej paragraf/odstavec, kterýžto se zove, nepletu-li se, "jiné porušení povinností"...a hlavně, když to sem tak vesele píšete, tak se spolehněte na to, že polucajti teď budou zkoumat uchycení každý přední rz na miatě při kontrolní kontrole. Tohle si může dovolit fauvé forum nebo forum o prostřelenejch slepicích, ale ne tady. Totiž mx-5 (podobně třeba jako AlfaRomeo) je ideální auto na to si z pohledu policajta tyhle věci pamatovat. Je jich dost málo na to kontrolovat detailně rz každý a zároveň dost na to, abys na jednom místě denně jednu-dvě zastavil.

Ono to má dost jinejch řešení (záleží, jestli jde o radary nebo o to aby auto vypadalo báječně a dali se na to balit holky), ale o ty se rád podělim na nějakým srazu. ne tady:)
Obrázek
Mike

Další

Zpět na Diskuze o čemkoli...