Ahoj, hele podobnej pripad jsem resil minulej rok:)...nakonec jsem si nechal auto dovezt spolecnosti autonazakazku.cz, ktera ma sidlo v benesove, protože bylo az na belgických hranicich nemecka.
Celkove jednaní bylo rychly, auto bylo celkem obratem v cechach jen jsem pak cekal nez se poresi detaily a na doklady kuli prihlaseni...ale to bylo spis trochu chybnou administrativou coz mohlo byt vyjimecne.
Obecne to bylo tak ze bud ti auto najdou nebo reknes jaky chces, rekne ti kolik to bude stat a kdy tam pojede.
V den kdy tam jede ti napisou ze tam jedou, auto prohlidnou, projedou a zavolaj ti ohledne stavu. Lepsi nez amater ale zas perfektni oko profika to podle me není.
Pokud souhlasíš s pripadnejma nedostatkama(informuje te o vsem, od malickosti po vetsi chyby) tak auto koupi a doveze, pokud je auto spatny tak ho neveme a pak ti dojedou pro jiné ( jen uz si nepamatuju jestli je to uplne zadarmo nebo s nejakym malym priplatkem - v pripade ze to auto je opravdu daleko, třeba jet 2x na druhou stranu nemecka:) )
Pokud auto priveze tak ti pripravi veškerou administrativu, dovozovou technickou a tak a posle ti postou vse co potrebujes na prihlaseni, sam si zaridis akorát pojisteni a pak s tim zajdes to auto prihlasit. Trva to asi tyden nez ti daji znacky (4-5 pracovnich dnu myslim).
S tim tam dojedes doplatíš auto, nasadíš znacky a odjedes:)
Vsechno se vsim vsudy zabere tak 2 max 3 tydny....dovoz, technicky, prihlaseni, znacky:)
Osobne mi to prijde jako takovej prumer, i když za tu cenu ti to nikdo levneji asi nepriveze. Na druhou stranu auto na me cekalo vylesteny a cistounky takze se do nej v tu chvili nedalo nezamilovat takze v tu chvili te prejdou i poslední pochyby. A to ještě předtím nez se projedes
Doufam ze to cely dava nejakej smysl
Pripadne je reference ještě tady:
http://radekjedlicka.cz/2012/04/11/hello-world/