od IvanGS » 14 úno 2016, 19:03
Bohužel se vzpřímeně nepostavím, chybí 5-7 cm, mohu chodit a stát se skloněnou hlavou. Auto má zvýšenou střechu, ale ne tu nejvyšší. To se dá vyřešit několika způsoby - vyšší střechou (je laminátová, přilepená na karoserii), popř. zvýšením části střechy (neměl by být problém, mám známé, kteří umí s laminátem zázraky) a třetí možnost je snížení podlahy, což už jsem viděl, prostor tam je. Ale zatím jsme nechtěli dělat takové zásahy, uvidíme po první sezóně. Rozměr podlahy si nepamatuji přesně, tahle část linky je široká 110 cm. Fotka klame, je to vyfocené v konfiguraci "postel", kdy zadní lavice během rozložení (elektrické) přijede skoro ke skříňce. Když se z toho udělá sedadlo, odjede lavice dozadu a mezi lavicí a nábytkem je 40 cm místa, takže tam mohou sedět cestující, oba krajní si budou moci vyklopit stolky, široké jako linka a dlouhé 30 cm. Stolky budou ze stejného materiálu jako kuchyňská deska a když odečtu horní skříňku, tak se zaklopeným víkem dřezu bude k dispozici metr pracovní plochy o šířce 52 cm. Ta se dále rozšíří výsuvným stolkem, dlouhým 50 cm. Na druhé straně bude linka s vařičem (opět odklápěcí víko), její část bude na užším křídle dvoukřídlých dveří a bude se otevírat s nimi. I ta bude mít výklopný stolek, dlouhý 40 cm a na druhé straně druhý (30 cm), takže 137 cm dlouhá pracovní plocha. Její část se bude otevírat i s dveřmi, takže bude možné vařit i venku, v tom místě by měla být další "místnost" cca 3x2,5 metru z markýzy s bočními stěnami a v ní problém se vzpřímeným stáním nebude. Uprostřed auta bude dozadu ulička 80 cm široká (víc než u běžných obytných aut), za předními sedadly bude široká 140 cm, dva lidé se vyhnou, popř. převléknou, v pohodě.
Je to pochopitelně malé auto, plné kompromisů.
Tuhle fotku jsem sem asi dával, tak ještě jednou pro lepší představu.
- Přílohy
-
Nejkrásnější NBFL na světě!