Sezonne PZP

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Sezonne PZP

Příspěvekod Spider » 02 úno 2016, 16:20

cavan, zas to tolko nedramatizuj. Nie kazdy si musi zobrat dovolenku, aby mohol ist hocico vybavit.
Spider

Obrázky: 40

Příspěvekod Mike » 02 úno 2016, 16:26

Moje hodina času práci dejme tomu 150,- Hodina na úřadě 150,- život zkrácenej o měsíc a pak pětikilo večer v hospodě, abych se z toho dostal...me se to prostě nevyplatí :lol:
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Andre_fux » 02 úno 2016, 16:40

kde vy chodíte na úřad.. Nikdy se tam nezdržím více jak 30min :) Navíc by měla být v brzké době možnost vyřídit cokoliv na kterém koliv úřadě.

Hodinu volného času si cením na více jak 150 czk :D A pořád se mi to vyplatí se zastavit na úřadě :)
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod spooon » 02 úno 2016, 17:58

Mike píše:Moje hodina času práci dejme tomu 150,- Hodina na úřadě 150,- život zkrácenej o měsíc a pak pětikilo večer v hospodě, abych se z toho dostal...me se to prostě nevyplatí :lol:

...na všechno ostatní je tu mastercard :D

Ale jinak s tebou souhlasím, mám u čsob na rok za něco málo přes 3000,- a neřeším to.
spooon

Obrázky: 0

Příspěvekod Mike » 02 úno 2016, 21:50

Andre_fux píše:kde vy chodíte na úřad.. Nikdy se tam nezdržím více jak 30min :) Navíc by měla být v brzké době možnost vyřídit cokoliv na kterém koliv úřadě.

Hodinu volného času si cením na více jak 150 czk :D A pořád se mi to vyplatí se zastavit na úřadě :)

Na samotným úřadě je to tak kolem půlhodiny (i když to je spíš vyjímka, naposled jsem řešil řidičák a byl jsem tam dvě hodiny), ale musim tam dojet, parkovat, prohlídnout si znuděný ksichty co tam čekaj a hádaj se atd...a to všechno kvůli tomu n abych po odečtení nákladů, cesty atd ušetřil možná pětikilo za rok a měl jistotu, že když bude pěknej den v prosinci, tak se projedu tak možná na kole. Nie radšej miatu...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod cavan » 03 úno 2016, 14:59

Andre_fux píše:kde vy chodíte na úřad..

tutohla, na slovensko.. ale zacina sa blyskat na lepsie casy.. aj u nas uz zacina digitalny vek..

spider.. ja som povedal moj priklad. mne sa to nevyplati, mozes to mat podobne, mozes to mat uplne inak a na to volno a chut.. kazdopadne ja osobne si radsej zaplatim cely rok a nemusim behat po uradoch, pretoze tolko casu fakt nemam. kazdy si to musi spocitat sam.
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod AndrewG » 06 úno 2016, 00:47

cavan píše:ale nepomozes si len tak lahko. ako to zmenis? referendum? poistka za to auto zas nie je az taka vysoka. to ze platis poistku ta nuti aby si mal nejake krytie. to ze ziadna poistka na svete sa ti nepolati je zasa vec druha. vzdy to musi byt vyhodne pre poistovnu a nie pre poisteneho. mna napriklad stve ta nasa fico dan na prve prihlasenie auta.. platil som 400€ za to ze mam supervykonne auto zo 107kW.. to je teda podla mna nezmysel.. zbieraju sa na nete aj podpisy na referendum aby to bolo zrusene.. a pocet podpisov? 7000??

Cavan !
Ono je to dokonca proti Europskym predpisom.
už teraz sa dá napísať mail na miesta a požiadať o vyplatenie sumy naspať.
Brat písal, a už dolaďuje detaily. akonáhle to prebehne úspešne bude informovať mňa a ja sem hodím info ;-)

http://www.strana-sas.sk/r.-sulik-dan-z ... ni-eu/4405
AndrewG

Příspěvekod Malis » 08 bře 2016, 19:11

Třeba co jsem koukal u Alianzky tak tam u sezónního pojištění píšou že nemusíš dávat značky do depozitu. Předem si zvolíš měsíce který nechceš jezdit a píšou tam že v těchto měsících je téměř 100% spoluúčast. Chápu to teda tak, že povinný máš na celej rok, tzn. značky zůstanou na autě a je na tvojí zodpovědnosti jestli vyjedeš v měsíci kdy jsi zvolil že jezdit nebudeš. Ještě to budu řešit, tak dám vědět ;)
1.6 NB černá jako noc
Malis

Obrázky: 0

Příspěvekod Mike » 08 bře 2016, 20:30

Takhle by to mělo být - ale nedokázali mi nabídnout byť třeba na půl roku cenu lepší než o pár stovek oproti povku který platim normálně
Obrázek
Mike

Příspěvekod Gomez » 08 bře 2016, 20:53

Již jsem to tu psal asi 3x, tak ještě jednou už mě nezabije.

Mám přesně v tomto režimu pojištěné obě mazdy. Auto je pojištěné celoročně, značky stále na autě. Pouze si zvolím a platím ty měsíce, kdy chci mít pojistku. V měsících, které nechci jezdit mohu, ale jak tu někdo psal, je tam asi 90% spoluúčast. Jelikož mazdy zimuji, mně se vyplatí. Nevím, na kolik vyjde celorok, ale na NC 2.0 platím 1.750,- Kč za 7 měsíců pojistky (4-10). Celorok na daily mě vyjde mnohem více (rok výroby i výkon aut srovnatelné).
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Obrázky: 19

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...