Mike píše:Moje hodina času práci dejme tomu 150,- Hodina na úřadě 150,- život zkrácenej o měsíc a pak pětikilo večer v hospodě, abych se z toho dostal...me se to prostě nevyplatí
Andre_fux píše:kde vy chodíte na úřad.. Nikdy se tam nezdržím více jak 30min Navíc by měla být v brzké době možnost vyřídit cokoliv na kterém koliv úřadě.
Hodinu volného času si cením na více jak 150 czk A pořád se mi to vyplatí se zastavit na úřadě
Andre_fux píše:kde vy chodíte na úřad..
cavan píše:ale nepomozes si len tak lahko. ako to zmenis? referendum? poistka za to auto zas nie je az taka vysoka. to ze platis poistku ta nuti aby si mal nejake krytie. to ze ziadna poistka na svete sa ti nepolati je zasa vec druha. vzdy to musi byt vyhodne pre poistovnu a nie pre poisteneho. mna napriklad stve ta nasa fico dan na prve prihlasenie auta.. platil som 400€ za to ze mam supervykonne auto zo 107kW.. to je teda podla mna nezmysel.. zbieraju sa na nete aj podpisy na referendum aby to bolo zrusene.. a pocet podpisov? 7000??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 72 návštevníků