Silentbloky řešit budu určitě, stejně si musím nechat udělat revizi na LPG nádrž. Ale s tím výfukem ste mi dali krapet brouka do hlavy, mám podezření na vlnovec, tak uvidím co zjistí v servisu. V tom hnusu se mi pod auto nechce
Nevím co plašíte, jiný kola si stejně přehodíte před STK jako doteď, nějaký jednotky??, s miatou asi těžko někdo pozná, to je platný u aut s obdii, s kridlama a podobnýma vecma stejně nikdo na STK nejezdil... Bude to pořád stejný, tohle je jen jakejsi bič na čím dal běžnější úpravy jednotek u přeplňovaných aut (včetně dpf) což docela chbalim - mraky hlupáků si nechává upravovat auta u lidí který ani nemaj brzdu a nahravaj software stazenej z netu někde. Proti temhle to asi pomůže a my budeme mít klid.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
pavel: NA jsou samozřejmě z obliga, ale ostatní? Já třeba budu mít s MS evidentní problém, protože mě nenapíchnou = nebudou moci zahájit ME = žádná STK. Takže můžu doufat jen v nějaký klasický český ojeb.
Spousta STK není ještě napojená na online databasi a jedou ještě klasicky, takže si najdi v okolí která to tak ještě dělá, dojdi za majitelem a zbytek už víš
A i kdyz je napojena, tak muze vymazat chyby, protoze je to jeste zkusebni provoz. Nekde jsem videl odkaz na jednotku, ktera slouzi jako meziclanek mezi OBD a RJ...takze se pak na technicke tvari, ze je vse ok
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap