Mike píše:Jeden centrální, nevim jestli plastovej zámek, má už nc.
Jirka píše:Vyloženě háček střechy je samozřejmě kovový, má to jen plastové megamadlo
Pavel260 píše:ten laciný plast na stínítkách byl přešlap už u NC
petapa píše:Má tady někdo nějakou zkušenost s ošetřením podvozku proti korozi?
petapa píše:Má tady někdo nějakou zkušenost s ošetřením podvozku proti korozi? Auto přebírám v březnu a pouze za pěkného počasí tak abych ze startu hned něco nezanedbal, PeterS mě tady s tím rez. výfukem na vystaveném autě trochu vyděsil
hospodský píše:petapa píše:Má tady někdo nějakou zkušenost s ošetřením podvozku proti korozi? Auto přebírám v březnu a pouze za pěkného počasí tak abych ze startu hned něco nezanedbal, PeterS mě tady s tím rez. výfukem na vystaveném autě trochu vyděsil
Jakou, jestli to není tajné? A svezl ses už nebo jsi to riskl a rovnou objednal? Rez bych určitě řešil, myslel jsem si, že to bude nalolené už z lodě a fotka výfuku to potvrzuje. Na Miata.net už jsem taky nějaké fotky se rzí zahlídl. Jinak přeji krátké čekání. Nejhorších je těch posledních 14 dní
hospodský píše:Petapa- Tak to ti nechybí koule. Ať jsi teda spokojený.
AndrewG - Tady v galerii je vidět podvozek po 6 letech provozu, najeté 60tkm http://www.autobild.de/artikel/mazda-mx ... 55062.html
připadá ti to jako somár nebo komár? Vsadím boty, že ND je proti korozi "ošetřeno" stejně kvalitně. Mě by to teda na autě, co si chci nechat a mám k němu nějaký vztah pěkně sralo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků