Dnes jsme přivezli překližku na nábytek. Vyjeli jsme plyn do prázdna a po natankování vyšla spotřeba 18 l/100 km, což, přepočteno na cenu benzínu, vychází na 8,1 l/100 km, to je bezva:-).
Vím, že se opakuji, ale jsem z GMC úplně hotovej. Dali jsme 430 km, z toho 300 km dálnice. Na to je Důra stavěná, rozjedu na 110, zapnu tempomat, uvelebím se v křesle, ruce odložím na plyšové opěry, volant přidržuji dvěma prsty. V autě je teplo, spousta místa, pohoda jako v obýváku, motor si kdesi tlumeně hučí, s Drákulou si povídáme, pijeme kávičku, krajina za velkými okny se posouvá, kocháme se a na palubě vládne dokonalá relaxační pohoda...
. A mám pocit, že nejedu po zemi, ale letím v letadle (což posilují přepínače na stropě) nebo ve vznášedle, spojení s vozovkou téměř chybí, což by byla u MX-5 tragédie, ale tady je to dokonalá vlastnost. Větší okresky jsou podobné, ale bez tempomatu, jen na úzkých okreskách je třeba dávat pozor. Ne kvůli dírám, ty podvozek 100% žehlí a vlastně ani netuším, že tam nějaké jsou, ale kvůli vlnám a hrbům, které umí auto trochu rozkývat. V práci jsem (před 15 lety) jezdil s několika Ducaty a Ivecy s podobným datem výroby, nic z toho se ani vzdáleně nemohlo rovnat téhle 22 let staré jachtě...