Plastové lemy

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Plastové lemy

Příspěvekod Saul » 07 pro 2015, 00:57

Zdravím všechny nakažené virem MX-5,
V létě jsem se stal majitelem nb Sportive a musím přiznat, že po mnoha zkušenostech s ohromnou řadou vozidel mi mx5 sedla jak prdel na hrnec. Přivezl jsem si ji z Říše v pěkném stavu a výborné výbavě, avšak s bublinama na zadních lemech. Klempířina by nebyl zásadní problém, ale vzhledem k tomu, že je v bleděmodré metle, tak by to znamenalo lakování půlky auta. Zadní nárazník je opatřen širokými zástěrkami, které nenavazují na blatníky. Hledal jsem po netu, zda jsou k mání lemy na zadní blatníky, ale bez úspěchu. Našel jsem jenom dobytčí tuningové. Rád bych jen vybrousil a vyvařil postižené hrany a přes ně instaloval lemy v barvě aby se tím rozbil rozdílný odstín barvy ke kterému zcela jistě dojde. Existuje někde něco použitelného? Řešil tohle už někdo podobným způsobem? Chci ale auto zachovat v co možná nejoriginálnějším stavu. Děkuji
Naposledy upravil PavelS dne 20 led 2016, 17:12, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava předmětu
Saul

Re: Japonská klasika - kvetoucí lemy

Příspěvekod m8rinek » 07 pro 2015, 09:16

m8rinek

Příspěvekod Saul » 07 pro 2015, 12:35

Tohle je výřezový plechový díl, který je běžně dostupný. Neřeší to ale lakování. Můj dotaz směřoval na rošiřující lem blatníků (plast, sklolaminát, nebo něco podobného), který by se namontoval na blatník plechový.
Saul

Příspěvekod LordJames » 07 pro 2015, 13:14

To se vylucuje s tim, jak jsi psal, ze nechces nic tuningovyho...i maly lemy, ktery byly snad mozny nekde i jako priplatkovka proste jsou tuning
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Saul » 07 pro 2015, 15:08

Ok. Tak podle tohoto výkladu toužím po tuningu. Mění to něco?
Saul

Příspěvekod LordJames » 07 pro 2015, 15:20

Meni, protoze sam si rikal, ze si takovy veci nasel ;-) A pocitej s tim, ze jestli jezdis origo kola, tak s lemama to bude jeste horsi, vic utopenej vzhled.

http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-Mx5-Eun ... XQWlFRxAi~
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Saul » 07 pro 2015, 16:28

Super. Něco takoveho jsem myslel. Díky.

Je mi jasný, že opticky to kola dost zarazí dovnitř. A zastánce podložek zrovna nejsem.
Saul

Zpět na Diskuze o čemkoli...