Zapujčení NA a NB

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Zapujčení NA a NB

Příspěvekod cchonza » 23 lis 2015, 18:42

Zdravim vsechny, mam takovy trosku drzy dotaz. V praci pripravujeme predstaveni ND a vedeni nasi mazdy ma predstavu, ze by bylo super, kdyby tam bylo NA, NB i NC. A ja to tak trosku dostal za ukol. Osobne tam zapujcim sve NC, tak hledam jeste NA a NB, nejlepe v puvodnim stavu. Akce bude v Auto Jeremiasova na Praze 5.

Odmenou by byla pozvanka na tuto uzavrenou akci, moznost seznamit se s ND, hodne duverne ;) ;) a zkusim domluvit jeste neco vic.

Akce bude probihat z jara, takze zajistime blizkou dopravu pro ty, kdo nemaji auto na SPZ nebo nechteji jezdit na letnakach v zime a byli by ochotni vuz zapujcit.

Kdyby nekdo mel zajem tak se mi muze ozvat a dohodneme podrobnosti.

Diky za reakce Honza
NC 06 2.0 rev.. jedna láska vede k druhé MAZDA 6 2.5i rev top
cchonza

Re: Zapujčení NA a NB

Příspěvekod spooon » 23 lis 2015, 19:05

ha, tak to je super akce, hned bych se přihlásil, ale nemám úplně původní NB. Navíc na jaře tam bude Rám...
spooon

Obrázky: 0

Příspěvekod hroche » 24 lis 2015, 09:25

můžu posloužit mým NAčkem
hroche

Příspěvekod Mike » 24 lis 2015, 10:06

Mohu nabídnout své NBFL - vcelku ve stavu původním, jen kola a zrcátka jsou nalakována černou (můj nápad to nebyl). Sedačka řidiče není úplně dokonalá a střecha je vcelku špa...je totálně v hajzlu:) Ale nová už je koupená a snad bude už i na autě. Vzadu nálepka "radia beat" a "miata cup".
edit: Mimochodem asi 300m od autosalonu jsem ještě v červnu bydlel:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod IvanGS » 24 lis 2015, 11:04

Asi bych uměl nabídnout i svou NBFL. Sériový stav ne, ale pokud vím, snad vše originál doplňky mimo OZ Ultraleggera, Nesnížené, nerozšířené, původní lak, v interiéru vše původní. Nové koupeno v ČR, 24000 km, stav zánovního auta, zajímavá historie. A kdybyste ho oslovili, třeba by přijel i bývalý majitel :) .
PS: Zimní pneu nemám, do sněhu a soli to nesmí!
Přílohy
DSCN4546.jpg
CD.jpg
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod Otatoy » 25 lis 2015, 01:30

Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor. :)

Bílou už si půjčovala ode mě Mazda ČR na nějaké produktové fotky. Vlastně jsem to bílé ND viděl hned ten den co udělalo STK. :)
NB 1,8i 1999 10th Anniversary (2587/7500) -Mystique-
NA 1,6i 1991 US verze, automat -Mia-
NA 1,6i 1995

http://www.icabrio.cz
Otatoy

Obrázky: 5

Příspěvekod cchonza » 27 lis 2015, 15:02

Super, všem děkuji za reakce. Jsem velmi potěšen. Všem kdo se nabídli se ozvu a domluvíme se. Až bude znám termín KODO párty tak dám vědět.
cchonza

Příspěvekod cchonza » 27 lis 2015, 15:04

Otatoy píše:Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor. :)

Bílou už si půjčovala ode mě Mazda ČR na nějaké produktové fotky. Vlastně jsem to bílé ND viděl hned ten den co udělalo STK. :)

Buď rád, že nevíš jak vypadá teď.
cchonza

Příspěvekod MacTeine » 27 lis 2015, 19:31

cchonza píše:
Otatoy píše:Ahoj. Mám origo bílé NA, jen je to teda ta 66kw, navíc je na ní jen nedemontovatelný nosič na kufru. NB zase anniversáru, ale je oproti origu trošku snížená, má pár nálepek a barevnej motor. :)

Jak to myslíš :?:
že to někdo poslal do škarpy jako teď to červené ND v německu? Nebo jenom prostě po pár tisícovkách km vylítané novinářské auto...
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod Otatoy » 28 lis 2015, 13:03

MacTeine píše:
cchonza píše:

Jak to myslíš :?:
že to někdo poslal do škarpy jako teď to červené ND v německu? Nebo jenom prostě po pár tisícovkách km vylítané novinářské auto...

Slyšel jsem drby, že jí někdo zbořil.. :?
NB 1,8i 1999 10th Anniversary (2587/7500) -Mystique-
NA 1,6i 1991 US verze, automat -Mia-
NA 1,6i 1995

http://www.icabrio.cz
Otatoy

Obrázky: 5

Další

Zpět na Diskuze o čemkoli...