Obytné auto

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Obytné auto

Příspěvekod Mike » 26 říj 2015, 12:45

Určitě jsem nemyslel cestu "nchat" to u nás někoho udělat.
Ale objednat ze států třeba vačku, trysky do karbce...i když to už je asi s elektrikou...a to pak vyjde opravdu na pár korun - poštovný bude třetina tý akce:)
A o spolehlivost bych strach rozhodně neměl - z pohledu motoru určitě ne, nevím na kolik je dimenzovaná skříň, ale todle dost možná bude stejná jako v corvetách atd, kde ten motor má kolem 300.
Ale opravdu to není něco do čeho by mělo smysl finančně vykrvácet a trápit se s tim ve chvíli, kdy řešíš plyn, interiér atd...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod IvanGS » 26 říj 2015, 13:35

Mike - vačka je prý základ, netuším, co dalšího, ale ví to v servisu amerik v HK. Karbec nemám, je to stříkačka, takže asi nová řídící jednotka (nebo úprava). Ale v tuhle chvíli to není aktuální, teď potřebuju posunout postel o 6 cm dozadu:-).
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 05 lis 2015, 20:39

Důra je od včerejška v servisu. Montáž LPG, nástřik spodku a dutin, u výfuku je prasklá spona a posunou zadní lavici skoro o 20 cm dozadu, takže bude víc místa na vestavbu. A když nebude vzadu nikdo sedět a nebude nutná mezera pro nohy mezi sedákem a skříňkami, tlačítko, bzzzzz, odjedu s lavicí dopředu a vzadu si zvětším zavazadlový prostor. Geniální. Navíc dají lavici/postel o něco výš, nad hlavou je místa dost a pod postelí bude větší úložný prostor.
Přílohy
Servis LPGmala.jpg
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 21 lis 2015, 00:23

Dnes jsem přivezl Důru od plynařů, na plyn to jede líp než na benzín. Vešla se jen 70 l nádrž, ale lepší než nic a hlavně je pod autem a nepřekáží uvnitř. A ošetřili i spodek, vystříkali dutiny a posunuli postel co nejvíc dozadu, tak se můžeme trochu víc rozmáchnout s vestavbou. Doma už je lednice a čekám, až dorazí WC, dřez a vařič.
Dnes jsem objevil krásný van z roku 89. No, krásný, je na něm práce, hlavně uvnitř, vestavba je hodně stará, ale mechanický základ je velmi slušný. Má všechno, včetně sprchového koutu a WC:-).
Přílohy
s-l1600 (14).jpg
IvanGS

Příspěvekod Igor » 21 lis 2015, 17:18

tohle vlakno sleduju snad radši než ty o mx5 :-)..kde si našel tu poslední krasavici?
Igor

Příspěvekod Mike » 21 lis 2015, 21:43

taky tak:))
Hlavně Ivan si ji pořídil akorát v době, kdy mě známej ukázal Silverado a ve mě se opět probudila myšlenka z dob střední, že zoufale potřebuju ameriku...a Ivan si koupí Vandůru. BTW: Ivane to asi nění čtyřkola, že jo...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod Igor » 22 lis 2015, 13:47

A co dalnice? Pohodlna cestovni rychlost,pripadne da se stim jet 120-130.ikdyz o 130 dost pochybuju:)
A prevodovka je 3 nebo 4 kvalt?
Doufam zestim prijedes na nakej mazdackej sraz,hrozne semi to libi.

O 4 kolce pochybuju,kdyby ji to melo,okamzite to chcu:)
Igor

Příspěvekod MXfanda » 22 lis 2015, 18:21

Igor píše:tohle vlakno sleduju snad radši než ty o mx5 :-)..kde si našel tu poslední krasavici?

Je na prodej na ebay http://m.ebay.com/itm/301803646782?_mwBanner=1
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod MXfanda » 22 lis 2015, 19:47

MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod Mike » 23 lis 2015, 08:52

Já myslim, že se jako čtyřkola dělala.
Mě by se líbilo Silverado nebo F-150 4x4 a obytná nástavba. Ale obojí se blbě shání...
Obrázek
Mike

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...