Ahoj, Swifta 1,3 GLA mám už asi 5 let a kromě běžný údržby, žádná větší investice. Koupil jsem ho staršího, byl garážovaný a protože jsem věděl žer bude stát venku a jezdit v zimě v létě, udělal jsem mu řádně dutiny, dělám si je už přes 20 let na všech autech (to je reklama
) a zatím ani žádná koroze. Je to taky Maďar a například první maďarská žárovka praskla v 95 tisících km. Teď má něco přes 100 tisíc a začaly se ozývat kuláky v ramenou. Před 2 roky jsem dostal dopis od Suzuki, že si můžu nechat zkontrolovat tlumiče a případně vyměnit ve značkovým servisu Suzuki. Už jsem to chtěl vyhodit, ale dočetl jsem až na konec a byla to svolávačka s tím, že výměna je zdarma ( auto je z roku 1998). Když to zkrátím, dostal jsem nové KYB made in Japan, auto umytý a vyluxovaný. Od technika jsem se dozvěděl, že na svárech na takovým tom žebírku na tlumiči, co zapadá do těhlice, se občas objeví koroze na svaru, tak to Suzuki řeší výměnou. Je to jednoduchý auto, který jednoduše poslouží na denní dojíždění. Za mě rozhodně palec nahoru i vzhledem k ceně, za kterou se dá pořídit. Pokud bys chtěl nějaký další podrobnosti můžeš mi napsat SZ. Pokud budeš kupovat, přeju šťastnou ruku při volbě.