tyhle auta maji hodne podobne jizdni vlastnosti i rychlost. Neobhajuju ani jedno,ale tady bych reklo dost zalezelo na ridici a pneumatikach. Toyobaru jezdi na hodne klouzavych oem pneu,pokud ND schytalo z vyroby lepivejsi pneu,bude to dost znat.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Podle podobnejch testů jsem se rozhodoval jestli si koupim 996gt3 nebo Modenu, když mi bylo 17
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Pro zajímavost : už jsem viděl několik ND naživo na silnici a (překvapivě) vypadá stejně jako na fotkách. Linie zadních světel jakoby z oka vypadla Jaguaru F-type (to naopak na fotkách není tak nápadné). Je pořád sympaticky malá, agresivní design ale slibuje daleko víc než auto ve skutečnosti nabízí. Začínám se hodně těšit na finální podobu Fiatu 124 Spider !
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo