Paráda Tak že si jí pořádně provětral? Četl jsem tady totiž názor, že se v ní někdo odsud svezl, ale nezaujala ho. Popravdě mě po první jízdě nezaujala ani mx-5. Ta mě začala bavit až po tisících km, kdy jsem se s ním trošku sžil.
veet: Jezdil s ní Fernie. Já bych právě rád udělal na jaře přímý srovnávák - tak to vynikne nejvíc a samotného mě to děsně zajímá. Snad se nám podaří sehnat i MGF
domczek: jasně, že má stejnou platformu, to už je stará věc
Doufám že to u Fiatu chytí za správný konec a vytvoří "vlka v rouše beránčím". To by byla hodně zajímavá alternativa k přichcíplému ND s vizáží dálničního agresora.
Vavris : o tom žádná , beru to ve srovnání s designem. NA : vzhled 50k , reálný výkon 140k NB : vzhled 90k , reálný výkon 147k NC : vzhled 110k , reálný výkon 160k ND : vzhled 240k , reálný výkon 155k
To mi připomíná moji ex 924ku. Vypadá na 250, ale má to půlku...a z tý půlky desetinu koní pochcípanejch. Nezapomenu jak mě pojela béčková vectra
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.