Pavel260 píše:taky bych se sem vetřel (vánoční prémie se blíží - konečně podvozek)... já bych to viděl do 20000,- a použití občasný okruh, klasické pilování zatáček
+ nějaký set polyurethanů ? rybo ty si někde psal že máš tuším do 10000 ? spokojenost ?
Díky

Já mám sice do 10 000tis ale jetej a to nebyla dobrá volba, protože zadní tlumiče byly v háji. Naštěstí když je to kvalitní monotube jako mám já(HKS Hypermax) tak se to dá poměrně dobře zrepasovat, teď to budu přes zimu nechávat repasovat tak pak doufám, že to bude uplně nebe a dudy.
Jít teď do novýho podvozku na občasnej okruh a okresky, tak jdu asi do XYZ, ačkoliv sem měl na tuhle značku zpočátku hodně velký averze, že to bude zas jen další trapná kopie ala D2, tak když sem měl možnost od několika lidí slyšet jen samou chválu a na vlastní oči vidět, že opravdu funguje, tak sem změnil názor.
Navíc ten člověk co to sem dováží podle jeho slov s XYZ už nějakej ten rok spolupracuje na vývoji aby to vyladil přesně potřebám českejch okresek, což sem mu zpočátku taky moc nechtěl věřit, ale opět, viděl sem jak ty podvozky fungujou a něco na tom bude.
A do třetice, má teď na ně vánoční slevy kde může bejt cena levnější až o 5tis a to už je hodně zajímavý.
Viz:
http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=524825#524825 (sice píše, že je to pro hondaře, ale myslim že by to šlo ukecat:)