@Pelko
FOV jsem nastavoval, nicméně to problém nevyřešilo. A rozhodně nemám problém s přehříváním a podobnou exotikou, se kterou
se potýkaji jiní s pocitem "slow motion". U mě to není žádná chyba, je to prostě jaká ta hra je a mně to nevyhovuje. V jiných hrách nemám s vnímáním rychlosti problém.
@Veet
3x 27" full HD monitory s tenkými rámečky, čili základ je 5760x1080, ale pro hraní musíš mít pochopitelně nastavenou kompenzaci rámečků (bezel compensation), aby se ti na GPU vypočítával obraz, který je fakticky za rámečky, a tak máš přechod mezi monitory plynulý, bez zubu třeba na okraji silnice, jako by místo rámečků zkrátka byla plocha LCD. Bez kompenzace rámečků vypadá všechno nepřirozeně, protože jak ti končí jeden z krajních monitorů směrem k vnitřnímu, tak v tom místě je obraz ukouslej, máš ty 2-3 cm mezeru a najednou ti zase navazuje od místa, kde skončil, což je prostě mimo realitu.
Takže v eyefinity s bezel compensation mám 5922x1080px
Táhne to Sapphire R9 290 Tri-X (1080 MHz core / 1350 MHz memory) krmená i5-4670K na 4,5 GHz. Když chci fakt výkon, můžu grafice ještě přifouknout 50mV a pak jde jádro na 1150 MHz a paměti na 6 GHz efektivně, což přidá dalších 5-10% výkonu, ale to už je extrém a v extrémní zátěži jde napájecí kaskáda přes 100°C (peak), což nedělá dobře mému svědomí. Leč specifikace je až do 115°C a takový ASUS karty jdou na 1150 i na výchozích taktech
Pro představu fotka, ta horní je starší, nechtělo se mi uklízet stůl
ta dolní čerstvá.