po čase opět report.
1.k nehodě začátkem sezony. Práh přišel udělat novej, prej nebyl vůbec rezatej, obecně co se dívali klempíři po kastli tak je natom hezky.potěší.
Jinak jezdím připosraně, auto dokonce delší dobu stálo. Nějak mě ta škarpa vzala. Teď už ale dobrý
2.abs furt nevyřešeno,už nikdo neví kam dál.Poradí někdo mechoša, kterej by mi nato mohl kouknout přes zimu?
3.kola jsem zrepasoval.Tento pátek nově přišly na auto.Foto dodám. Dilema byla barva, nakonec jsem nechal původní = bíla. A jsem spokojenej. Jen desky (hawk hp+) nelidsky práší, takže budu umejvat po každým vejletu nebo co
4.Sháním siláky komplet podvozku, zřejmě je nějakej prdlej. Už jsme to tu rozebírali, přemejšlím furt PUR/OEM? Pokud ale klapne zdejší GB tak zkusím PUR.
No a na závěr video ze dneška. Ukončení sezony v Brně. Malý auto, malej okruh
..Takový poblbnutí.
Tímto zdravím brňáka s červeným NA!
https://www.youtube.com/watch?v=9qeetWA ... ture=shareEDIT: jo a nahodil jsem od andreho NB volant a jsem spokojenej. Pořád jsem špekuloval nad značkama, odsazeníma atd.až jsem se nakrkl, vzal NB. A podle mě supr. Menší ochlup než NA, věnec se parádně drží,silnější,akorát od těla. Jediný co mě zajímá je airbag. Prolezl jsem fora a nepanuje jednoznačný názor na jeho zapojení. Což naprosto chápu. Co otom soudíte vy?