Hayko píše:Ahoj kluci, tak uz mam mx5 doma. A ted by to chtelo radirnu po koupi
Zajimalo by me jaky olejovy filtr, olej.. Ted tam byla 0w40. Co je doporuceny mazdou? Jeste bych chtel udelat rozvody. Jakou znacku?staci SKF nebo radsi origo? Znate nejaky overeny servis kam bych se nemusel bat to dat? Nebo radsi autorizovany mazda?
Diky za info.
Hayko píše:PavelS píše:U NCčka to tak je... FLkaři, podívejte se do manuálu My musíme resetovat ESP a někdy se rozsvítí i check motoru. S Kobymsme to zažili...
Přesně jak říkáš. Po odpojení a zapojení baterie se rozsvítil check motoru. Kdo o tom ví u FLka? Prosím prosím. Mám v plánu pro ni jet zítra
petr007 píše:Já bych doporučil Otu Švaňka, ale pro tebe je to daleko z Brna. Do Mazdy bych to nedával. Z vlastní zkušenosti mi přijdou značkové servisy šíleně předražené.
Např. když jsem potřeboval udělat rozvody na Renault Master, tak v Renaultu si řekli 45 tis.Kč. Nechal jsem to udělat u garážisty a bylo to za 12 tis.Kč. Ale nejzajímavější na tom je to, že ze servisu Renaultu mi přišel dopis, kde mně upozorňují, jak jsou rozvody důležité (byl jsem u nich již objednán a pak jsem to zrušil), jak si mne váží jako zákazníka a v závěru dopisu mi nabízí slevu 25% na provedení výměny rozvodů. Tak co si o nich má člověk myslet.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 31 návštevníků