Geocaching s MX5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Hledat "mx-5 kešky" nebo jen lovit "foto záběry", co je vám bližší?

Hledání tématických "mx-5 keší" spojené s poznáním daného místa a získáním nějaké trofeje, by mě bavilo.
11
61%
Nové informace o hezkých koutech pro vyjížďku s MX-5 uvítám, ale nic nikde "lovit" nechci.
7
39%
O podobné nápady se vůbec nezajímám.
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 18

Re: Geocaching s MX5

Příspěvekod Tomik » 15 bře 2012, 11:40

Já jsem pro jakoukoliv variantu pokud bude hlavním cílem jízda hezkou cestou, nebo aspoň na zajímavé místo.

Teď je spíš otázka kdy nastane step II.
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod petr007 » 15 bře 2012, 13:23

PavelS píše:Tak jste krásně na šesti stránkách došli od Radkem navrhovaných "kešek" po návrat k již zavedenému threadu o silnicích... :D Každej tu chce jen jezdit, ale vytáhnout p.del z auta už ne - nechápu :) Když vám vadí, že je původní téma nepřehledný, tak proč si nedáte práci a nevkládáte obrázky do toho tématu? Myslím obr. s mapkou - pak by čtenář co chce někam vyrazit mohl jen koukat na obrázky a hned by bylo přehlednější.

Taky ho můžeme udělat přehlednější tak, že promažem všechny příspěvky kromě těch s linkem/obrázkem...to by taky stálo za úvahu...

:evil: nejsem línej, jenom mne nebaví hledat kešky 8-) .Co se týče ježdění, docela se mi osvědčilo najít nějáký cíl (např. Ještěd) a trasu k cíli volím pro MX 5, ale mám přes den cca 2 hod. jinou aktivitu. Dříve jsem celý den jezdil, ale takto mi to přijde mnohem lepší ;) .
Jinak co se týče linku o cestách, tak je nepřehledný a promazání pomůže jen částečně. Chtělo by to rozčlenit dle regionů, např. klinkneš na střední čechy a objeví se cca 10 silniček, které stojí za cestu. Je jasné, že k uspokojivému výsledku vede spousta práce a času, ale je třeba se ujednotit na pravidlech, myslím, že lidí co mají chuť se na tom podílet je zde dost. Toť můj názor.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod Raduna MX5 » 15 bře 2012, 16:16

Každej nápad dobrej, od keší sme se hnuli k tomu, kam směrovat tenhle diskuzní web, jak něco zpřehlednit atd.
A já to vítám a rozhodně s tím hodlám i něco dělat, neb sem rád, když sem lozíte :lol: .
Ale k původnímu tématu - přidána malá anketka. Už mám vymyšlenej box (pěknej modrej - jako tohle Forum)(na svačiny pro děcka :D ), na to znáček mazdy, bloček, tužtičku a nějakou blbost (za 20 Kč) vážící se k místu nálezu, možná nějakou samolepku přidám, ale to nevim ještě jak budou vypadat (teda vim, ale nevim zda se moje představa zrealizuje za levný peníz, za draho se dá pořídit cokoli :twisted: ). Když se ke mně přidají další aspoň 4 zdejší členové, založíme organizační výbor, který začne s touto bohulibou činností :-). pak už to nebude o tom zda ano či ne, ale jen o tom, kdo se přidá a kdo ne ;) . Klidně posílejte SZ, zůstaneme v utajení a rituál zasvěcení bude stát litry a litry benzínu :lol:
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod Jirka » 14 říj 2015, 22:41

Kruci, nabídnul bych se, ale moje tři keše, které mám na dosah (či dojezd na kole...) trpí.

Ale jak se tak dívám na datum, tak už to aktuální asi nebude
Jirka

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...