od IvanGS » 09 říj 2015, 10:44
Dovolím si založit nemazdí téma, ale každý tu má auta rád, mnozí cestují a možná, že k tomu máte co říci.
Rád cestuju, nejvíc na motorce. MX-5 mám na výlety, nedávný sraz na Slovensku byl zatím mou nejdelší cestou. Mám psa, výbavu na focení a filmování, rád bych to bral sebou, na motorku a do Majdy se to nevejde. Takže zvítězila myšlenka koupit obytné auto. Malé, jen dodávku, aby se dalo jezdit i na krátké výlety, komfort velkého obytňáku nepotřebujeme, z motorky jsme na nepohodlí zvyklí. No a když dodávku, tak něco co má koule. A protože mám kamarády, co milují ameriky, s mnohými jsem také jezdil, zvítězil Chevy Van. Nakonec jsme vybrali GMC Vandur 2500, r.v.1993, V8, 5,7 l, automatem. Karoserie po renovaci, zbytek mechaniky ve výborném stavu po renovaci, interiér má patinu, ale nic hrozného, vyčistit, zrenovovat dřevo a bude to pěkné. Vestavíme kuchyňku, jako postel slouží elektricky rozložitelná řada sedadel, uvidíme, jestli se vejde WC a sprcha. Namontujeme plyn, nezávislé topení a hurá na cesty.
Nemám ale žádnou zkušenost se spotřebiči, nevím jestli jsou lepší elektrické nebo plynové, to samé nezávislé topení, zda druhou baterku atd., takže budu rád za rady a zkušenosti.
- Přílohy
-
-
-
-
Nejkrásnější NBFL na světě!