Alloy wheels - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Alloy wheels - co je kde na prodej

Příspěvekod ADix » 07 říj 2015, 00:23

Jooo pojďte fotky aut rozstřelenýho do ydi, že to kolo nevydrželo :D Píšete mi tady jak chci jen dělat show a sbírat lajky a přitom mi tady připadáte jak banda WVčkářů, co se tady předhání co si kdo víc drahého na svoji plečku koupil :D
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod kousmen » 07 říj 2015, 09:38

Že ti tak připadáme, to není nutně naše chyba. ;) Stačilo by číst, jak to hájíme a bylo by ti jasný, že to není o tom jak to musí být co nejdražší (nehledě na to, že to ani o tolik dražší není, což už tady nejednou padlo). Myslíš, že kdyby ty kopie zdražili na statisíce, tak po tom hned půjdeme protože se můžeme chlubit tím, jak je to drahý? To jsou teda kvalitní názory. :) Stejně je nejlepší jak ignoruješ argumenty a jen do větru plácneš ptákovinu, abys je zamluvil a byl jakože strašně nad věcí. :lol:

Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 07 říj 2015, 10:22

To okoukal od Putina v Moskvě :-D :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 07 říj 2015, 16:34

Vydlábněte se už na ty XXRka - zbytečně je házíte do jednoho pytle s Atvanama - jsou to kvalitní kola srovnatelný s jinou střední třídou i věhlasnějších značek, u těch větších rozměrů je to často jediná možnost jak auto postavit. Nehledě na to, že tady dělaj mravokárce hoši co kupujou a nechávaj vyrábět rámy který jsou "kopie" Harddogu, aniž by měly atestaci, a jiné a jiné - šáhněme si do svědomí :P
PavelS

Příspěvekod George » 07 říj 2015, 18:21

Výrobce dostal fotky několika rámů několika výrobců, aby měl představu o tvaru, místech uchycení apod. a seznam požadavků, který ten rám má splňovat. Finální podoba byla čistě na něm a Harddog neřeší uchycení pásů, které je naše řešení

edit: a novu upozorňuju, jen jsem napsal, že nevim, proč ty firmy musí kopírovat kola včetně názvu a log jejich původního výrobce

ad watanabe za 50, psal jsem ti tu, že se dají koupit za cca 25k nová sada v libovolném rozměru.

ad 6ul, v některých případech byla chyba i na straně uživatele, kola se totiž z nějakého důvodu nemají barvit jednou určitou metodou (přiznávám, nepamatuju si která to byla, jestli elox/práškování/cokoliv), protože při zapékání barvy kolo zkřehlo a pak se takhle kurvilo

ad fotky, rozdíl mezi "kvalitními" koly a "kopiemi" je na nich jasně vidět. Kvalitní se v 90% případů ohnou, zkroutí, ale neprasknou. Kopie praskají. Nicméně je i nějaké video, kde člověku, myslím na NSX, praskl disk SSR Type-C. Chyby jsou všudypřítomné
Naposledy upravil George dne 07 říj 2015, 18:32, celkově upraveno 1
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel260 » 07 říj 2015, 18:25

Celou dobu co se to začalo řeši a co jsem se taky ozval jsem čekal kdo příjde s rámy. A ejhle, je to tady :!:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 07 říj 2015, 18:36

To není jen o rámech, to je railech, o já nevím čím vším - vždycky jen kola se tu zvrhnou... Já sem v tomhle svobodomyslnej, chápu lásku ke špičkovým kolům, ale nechápu ten hejt k něčemu jinymu. Be cool :-)
PavelS

Příspěvekod George » 08 říj 2015, 07:15

raily jsme nedělali my :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod PavelS » 08 říj 2015, 08:52

Taky jsem nedělal žádnej osobní útok přece.... ;) Já neměl v úmyslu moralizovat a útočit na někoho, tím míň na lidi co tady pro naší komunitu něco dělaj, ale přijde mi zbytečný ten hejt speciálně XXR kol, když půlka miat jezdí na horších kolech a na ty nikdo neřekne ani popel většinou.
PavelS

Příspěvekod ADix » 08 říj 2015, 12:43

PavelS píše:Taky jsem nedělal žádnej osobní útok přece.... ;) Já neměl v úmyslu moralizovat a útočit na někoho, tím míň na lidi co tady pro naší komunitu něco dělaj, ale přijde mi zbytečný ten hejt speciálně XXR kol, když půlka miat jezdí na horších kolech a na ty nikdo neřekne ani popel většinou.
Ty největší tlučhuby berou všechno osobně, pač v tom vždy vidí sebe...
...because still in progress...
ADix

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...