Alloy wheels - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Alloy wheels - co je kde na prodej

Příspěvekod Xcriss » 02 říj 2015, 08:56

Cau klucii, tady je zase sranda :D

Za sebe bych jen rekl, ze jsem rad, ze se to tady konecne aspon zacina vnimat a ze vetsina z vas si uvedomuje ty rozdily! ;)
Byly doby, kdy se hazelo vsechno do jednoho pytle a sirily se ruzne myty a porad ty stejne obrazky atd. ... :lol:

Ja jsem vzdycky byl opatrny v tvrzeni, co je a co neni shit, ale kdyz jsem videl 130g (!!!) zavazi na 17x7 ET35 "Advanu" (ano, na jednom kole :lol: ) + opryskany lak k tomu, tak jsem si rikal, ze uz asi muzu s klidem prohlasit, ze to je shit jak blazen... :lol:
Onehda jsem koukal na cervene lakovany limec u XXR. Zezadu (=uvnitr kola), kde ta barva koncila byl takovy "puchyrek", tak jsem do nej zkusil rejpnout a ejhle - ani se nepohnul, neb to byl jenom nejaky zbytek glazury, kterou na sobe ta barva ma a o ktere si tyhle prachsproste fejky jako "Advan" a spol. muzou nechat leda zdat... Sam davam svym kolum diky tuhosti sveho pojezdu zabrat a zatim se drzi statecne :) Jde holt asi i o to, jestli jde dane firme i o nejakou povest a chteji to delat kvuli kolum samotnym, nebo to chteji jen obslehnout a vyrejzovat na tom co nejvic penez...

Kazdopadne original je jen jeden :)
Obrázek
a taky bych ho vzdycky uprednostnil, bohuzel ho tady ale malokdo zaplati.

Jinak bych mel dotaz na mistni znalce - jaky design kopiruji zminovane XXR 537? Myslim konkretne presne...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod mojžo » 03 říj 2015, 12:31

Veľmi do toho nevidím ale zdá sa mi že sa dosť podobajú na RS Watanabe
mojžo

Příspěvekod George » 04 říj 2015, 15:13

Watanabe nemaj takhle spicate paprsky, tohle je spis Panasport / Minilite
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod ADix » 05 říj 2015, 09:19

George píše:
ADix píše:Nebrečte tu klucí. Každy si bude ospravedlňovat to co má...někteří z toho důvodu, že to vyhovuje jejim požadavkům a jiní, protože je v podvědomí tlačí, že za rozdíl v ceně mohli vzít nějakou buchtu třeba na Silvestr do Dubaje :D

rozhodně mě netlačí, že by ten rozdíl nestačil ani na letenku, natož ubytování v tomhle termínu
Ne no nevím kolik ty ultimátní kola vyráběná na stejný lince jako rakety od kosmického programu z ultimátních slitin stojí, ale o prázkách jsem si koupil zájezd pro jednoho na 4 dny termín silvestr do pouště, mezi mrakodrapy All in za 7...ale jo ono to je moc levný protože to je kupovaný moc dopředu, takže to bude fejk jako kola a raději bych měl zaplatit týden před odletem aspon 25 :D

PS: letenka stála dalších 7, takže 14 celkem ;-)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod George » 05 říj 2015, 10:55

já to vim, protože jsem je zařizoval a ok, pokud to koupíš rok dopředu, jsou ceny jinde, bral jsem ceny aktuální.

a ano, pořád tě to stojí víc než je rozdíl v ceně XXR/RAYS
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod TeeJay » 05 říj 2015, 11:13

To se mi zdá jako hodně blbej argument. Nechtěl jsem se vůbec připojovat do diskuze, ale už mi to nedá.

Preferuješ fake kola, díky čemuž šetříš prachy, který rád vyhodíš za výlet, po kterým budeš mít maximálně zážitek a vzpomínky, a to jen pokud se neopiješ tak, aby sis vůbec něco z toho dne pamatoval.

Nemůžu si pomoct, ale mně to zní, jako kdybys byl pyšnej, že jsi neskutečně ušetřil, a při tom jsi byl přesvědčenej o tom, že vůbec o nic nepřicházíš. Šetření jako takový dokážu pochopit. Jenže ty pak ty prachy ještě vyhodíš jinde za něco, co má diskutabilní hodnotu. Vnímáš to jako 100% win. Ze svý perspektivy nevidíš nebo si nepřipouštíš, že by to tak úplně 100% výhra být nemusela.

Já jsem člověk, co toho dost najezdí na kole, a Miatu ještě nemám. Auto nepotřebuju, Miatu už vůbec ne, ale je to sen, kterej si chci splnit, a tak si ho splním. Tím, že si ji prostě koupím, originál. Kdybych přemýšlel stejně jako ty a jen to vyhnal do extrému, tak bych si Miatu vůbec nikdy nekoupil, koupil bych si stodvacítku s laminátovým kitem Miaty a za našetřenejch 1xx tisíc bych si udělal Silvestr na Times Square. A protože bych chtěl bejt lowcost economy class, tak bych spal na kraji NY a na Times Square bych přijel MHDčkem. Díky tomu by mi zbylo ještě na na čínskej silvestr v Pekingu o měsíc později, bomba. Samozřejmě bych nezapomněl dát fotky na Facebook a Instagram, aby všichni viděli, že tam ten cash je, že si ten Silvestr na Time Square a v Pekingu můžu dovolit, a checkoval notifikace o počtu lajků na svý čísnký kopii iPhonu s androidem s iOS-like ROMkou ...

Jednoduše řečeno, ty máš rád show a je ti jedno, že je povrchní. Jiní mají rádi hloubku, když za věcmi je víc než to, jak na oko mohou vypadat, a uvědomují si, že za kvalitu, která má hodnotu, se platí - a pokud na ni nemají nebo jim za to nestojí, najdou non-fake alternativu, která je zkrátka levnější, ale o nic s ní nepřijdou.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod AndrewG » 05 říj 2015, 11:32

Obrázek
AndrewG

Příspěvekod dopr » 05 říj 2015, 13:05

Obrázek
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Tommy014 » 05 říj 2015, 13:07

Hele kdyz uz se tu tak dohadujete, muzete hodit pro me jako laika nejaky cenovy predstavy :D
Ja zas chapu ze nekdo nechce davat kola za 50k na auto ktery ho vyslo na 100 :D :D
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod PavelS » 05 říj 2015, 13:23

Já chci, ale dal jsem přednost dát za XXR kola 15 místo 50ti za Watanabe :) Je to dočasný řešení, nijak mě to neuškodilo, myslim ani autu - ale těšim se až seženu vysněný R type abych mohl dát další cool věc na auto. Stejně tak až něco vydělám, tak upgraduju dál motor atd atd. A jestli mi tu budete házet XXR do jednoho pytle s Aukro Advanama, tak dostanete chiquitu :D :D :twisted:
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...