Alloy wheels - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Alloy wheels - co je kde na prodej

Příspěvekod George » 29 zář 2015, 22:36

AndrewG píše:a tu naražame na problém toho, že ludia ako ty jednoducho nevozia, lebo musia z niečoho aj žiť...asi si sám na to došiel a preto si to nechal, keby ťa to malo uživiť pýtaš si viac, podobne ako maxim...takže bohužial kým nezačneš voziť ty alebo niekto kto na tom nechce zarábať ale chce robiť dobrú vec ( :lol: ) tak sú ludia odkázaní na rev9 a podobné...ale áno, rev9 je asi najdrahšia alternatíva na trhu

(PS neber to ako utok na teba alebo niečo podobné, skorej ako žalostný nárek, že už nevozíš veci ty )

tohle by byl asi jediný případ, kdy bych na těch dovozech něco vydělal (a u Petra jsem to dělal v podstatě bez provize)... běžně jsem na tom měl kolem 200-400,- a při množství kolik toho lidi objednali bych neměl ani na vodu a chleba na měsíc :D

myslel jsem tim spíš hledat nejlepší nabídku, nemuset mít všechno nutně nový a jde to i za nižší částky (i když chápu, že ego některých lidí by věc z druhé ruky nepřežilo)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod riderhenry » 29 zář 2015, 23:55

Pro mě je spíš otázka, proč někdo kupuje kopie drahých značek kol, které stojí třeba 15 000,- sada, když za podobnou cenu může mít třeba 6UL a další. Chápu, že někdo koupí kopii bez vědomí, že je to vlastně kopie (ať už kupuje XXR nebo fake Advan), ale dělat tohle vědomě a ještě to obhajovat? Pro to pochopení fakt nemám.

Nikomu fakt necpu, aby kupoval kola za 30 nebo 50 000,-. To se prostě těžko obhajuje, mám-li auto ve stejné nebo dvojnásobné hodnotě. Ale nemyslím si zároveň, že by vysoká cena měla být důvodem nebo nějakým ospravedlněním nákupu kopií kol, která jsou pro mě moc drahá.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 30 zář 2015, 02:06

George, neútoč na mě, že chci něco kupovat od REV9 :D jen sem postnul první web kde bylo pěkně vidět jaký kola chci - samozřejmě až budu mít 30+tis na kola tak budu trochu hledat :D

Ad XXR - asi je budu bránit před váma pořád hele... najděte mi jinou značku která dělá tak různorodý designy kol v přijatelný kvalitě a rozumný ceně? 6UL, Avanti apod se mi ani jedny kola nelíběj - hoděj se na modernější auta jako NB apod. Nerad bych abyste házeli značky jako XXR do pytle s noname výrobcema který vyloženě kopírujou třeba ten ADVAN apod. Ten rozdíl je tam propastnej.
PavelS

Příspěvekod George » 30 zář 2015, 02:54

neútočil jsem na tebe, jen to byl dobrý/špatný příklad toho, kde kupovat :)

těch značek je právě hromada, začlo to firmama jako je Sportmax (dnešní XXR) a Rota a dneska máš navíc Drag (snad Polsko) a x dalších značek, stačí projet třeba UK fora a najdeš x lidí, který budou mít kola stejného vzhledu a každý od jiné firmy (Rota, XXR, Drag, Japan Racing, König, 3SDM atd atd), kde drtivá většina vypadá uplně stejně a mají akorát jiné středové krytky
George
rádce

Příspěvekod PavelS » 30 zář 2015, 07:55

No tak ať...i když o designu xxr pochybuju že by ho dělala jiná firma pod svým logem, tak i kdyby, tak pořád jsou to známý značky s nějakým servisem, zázemím, zkusenostma atd. Nesrovnavat s noname kopiema známých značek kde si člověk ani nemůže bejt jistej kde to bylo vyrobeny...
PavelS

Příspěvekod Vavris » 30 zář 2015, 08:24

Přesně jak píše Pavel... navíc, těch designů kol se nedá vymýšlet nekonečno, takže vlastně všechno je kopie něčeho jiného. Třeba Braid je kvalitní a docela drahá značka a stejně dělá kopie... Takovou selekcí bychom došli kdo ví kam :lol:

ale padělky prostě NE!
Naposledy upravil Vavris dne 01 říj 2015, 13:49, celkově upraveno 1
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod ADix » 01 říj 2015, 07:36

Nebrečte tu klucí. Každy si bude ospravedlňovat to co má...někteří z toho důvodu, že to vyhovuje jejim požadavkům a jiní, protože je v podvědomí tlačí, že za rozdíl v ceně mohli vzít nějakou buchtu třeba na Silvestr do Dubaje :D
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod kousmen » 01 říj 2015, 12:54

Podle mě je to spíš jako rozdíl mezi prohazováním ženskýho masa a láskou. Můžeš si dávat denně náhražku, bude tě to bavit a budeš se smát těm, co mají trpělivost a vědí co chtějí nebo budeš tím druhým, bude tě to naplňovat a poznáš skutečnou hloubku věci. Někdo o to stojí, protože v každým činu vidí víc a někomu je to k smíchu, protože vidí jenom sebe. A řekl bych, že mě moje SSRka stály stejně jako tebe ty náhražky. Sám asi vidíš, že to není brek, ale hromada pádné argumentace proti sprostýmu alibismu. Nebo nevidíš, bo ani na podzim nesundáváš sluneční brýle abys mohl ukazovat napodobený logo Gucci?
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Jr. » 01 říj 2015, 15:03

Jo, silvestr v poušti :D. Tak si přesně představuju člověka, který si koupí ty nejlevnější fejkový kola včetně nápisů Rays/Volk.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod George » 01 říj 2015, 20:20

ADix píše:Nebrečte tu klucí. Každy si bude ospravedlňovat to co má...někteří z toho důvodu, že to vyhovuje jejim požadavkům a jiní, protože je v podvědomí tlačí, že za rozdíl v ceně mohli vzít nějakou buchtu třeba na Silvestr do Dubaje :D

rozhodně mě netlačí, že by ten rozdíl nestačil ani na letenku, natož ubytování v tomhle termínu
George
rádce

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...