Pavel260 píše:Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?
Ps. nezapomeň si dát do S2K plyn
Skrblík píše:Pavel260 píše:Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?
Nikdo neříká, že to značce neuškodí, ale lidi, který se v tom trochu vyznají si koupí origo Advany
Hadry si kupuju jen origo, protože jsou kurevsky pohodlný.
Každopádně nevidím důvod kupovat kola za 40k na auto za 80k, který ještě k tomu nemá až takovej potenciál
PavelS píše:Jednou si vysněný RSa pořídim...ale až s wide wide body kitem a po ITB Do tý doby budou XXR muset stačit
http://rev9autosport.com/rs-watanabe-al ... pe-15.html
riderhenry píše:Skrblík píše:Pavel260 píše:Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?
Nikdo neříká, že to značce neuškodí, ale lidi, který se v tom trochu vyznají si koupí origo Advany
Hadry si kupuju jen origo, protože jsou kurevsky pohodlný.
Každopádně nevidím důvod kupovat kola za 40k na auto za 80k, který ještě k tomu nemá až takovej potenciál
Když někdo nemá prostředky (a nebo je do toho dát nechce) na originál, není to přece argument pro nákup napodobeniny (ať už ilegální nebo legální). Přijde mi to podobně stupidní jako různé přestavby "obyčejných" aut na Ferrari. Je spousta relativně levných a kvalitních kol, která zároveň nikoho nekopírují.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 návštevníků