Alloy wheels - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Alloy wheels - co je kde na prodej

Příspěvekod AndrewG » 27 zář 2015, 21:15

ja s tým aj súhlasím...nech si každý dá na auto to čo chce a to na čo má...tiež by sme mohli povedať že prečo si niekto nekupi lotus elan a podobne auta z ktorých sa miata inspirovala...na druhu stranu ale dobre chapem ludi co si potrpi na origo kola...myslim ze to ale clovek pochopi az mu dojde niečo čo nemá každý druhý chalan na honde a sú na tom nejaké tie japonské znaky, idealne nie napísane niekde v USA :-D viď všetky super JDM diely tunajšej honda sceny

co mi ale na nervy lezie su prave tieto advan kola...clovek si potom kúpi origa za 2k a vidí ich na nejakej kia ceed, a že tie kola teda vedia vyzerať na prvy pohlad uplne rovnako :-D na xxr je ale asi najvačši prúser absolútne nezaujímavá technológia a obyčajná váha, preto ich má veľa miestnych v zuboch...každopádne v UK sa z nich idú posrať....holt nie každý rieši nalepku made in china
AndrewG

Příspěvekod Vavris » 27 zář 2015, 21:35

ADix píše:Nechápu jak pořád někomu fake kola můžou trhat žily...koupí si to jen ti co to chcou stejně jako originály co stojí stejně jako ty naše olítaný mrdky :D A proč sem měl xxr a ne origo hustokrutý japonský starý kola? Radši zaplatím pár tisíc za fake design než platit za ojebaný starý kola dotažený z JPN nejlépe přes nějakého příživníka co to z tama objednává a živí se na tom a pak ještě dávat nehorázný prachy za renovaci :D díky za ty prachy si raději koupím další mx5. Dám na to zase nějaký ebay designové díly a budu se smát lidem hlavně z jpn fór jakékoliv značky, nad tím jak hromadně páchají sebevraždy když zjistí že se nějaká další zapomenutá věc kopíruje. :D

jojo hlavně si koupit origo dojebanou věc, oznámit na foru jak to strašně chci renovovat, aby všichni mě podobní mohli hromadně onanovat, ale že díky ET kolum budu mít třeba design zapuštěných kol ala tramvaj a díly na autě každý v jiný barvě je už věc jiná :D

PS: pojďte do mě chci vědět komu sem teď šlápl na kuří oko :D

Adame, je velký rozdíl, jestli si koupíš XXR, Konigy, Roty nebo jiného výrobce, který sice kopíruje design "originálních" kol, ale činí tak pod svou značkou a legálně anebo si pořídíš nějaký čínský shit jako tyhle "advany" kdy výrobce záměrně vykrade produkt cizí značky včetně názvu a označení, parazituje na ni, poškozuje její jméno, ale hejlové si to kupujou, protože je na tom napsáno advan a vůbec jim nevadí, že podporují zloděje... :roll:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod AndrewG » 27 zář 2015, 22:17

podla mna minimalne 50% majitelov takýchto kolies ani netuší že existuje nejaký naozajstný advan :-D
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 28 zář 2015, 09:51

Tak jasný, je víc typů lidí na tomhle světě. Někdo si staví jednu rychlokvašku za druhou, sice jentak na oko, ale podle světových trendů a z fake dílů, aby mohl onanovat sám nad sebou, jakej je koumák co přečůral ty ubožáky, kteří v tom vidí víc. A jiní v tom vidí víc. ;) Jo, až tak je to jednoduchý. Na tom se nic nezmění, bo někteří prostě zůstanou ve svojí bedně hrdě navždy. Je roztomilý, jak si myslíš, že když se předpřipravíš kuřím okem, tak potom budeš v právu při hanobení někoho, kdo činí s přesvědčením správnou věc. Nemáš nejmenší tušení, proč to ten člověk dělá a přitom ho odsoudíš za pozérství, který je ti tak vlastní, že jinak ani uvažovat nedokážeš. Je na to vcelku smutnej pohled, tak jestli náhodou nešlápl na kuří oko tobě...

Jakej je asi pocit, když vybuduješ firmu, která TVOŘÍ to, co jiní ani za mák nedokážou, vybuduješ samotným produktem světovej kult a potopí tě firma, která umí jenom levně bez zbytečnýho řešení technologií, díky "správnýmu" režimu a využití pracovních sil, sypat obšlehnutý tvoje produkty přihlouplým pozérům, aby si mohli užít pohled na něco, co se podobá originálu? Proč se to musí tomu originálu tak podobat, když ho stejně vůbec neuznáváš? Protože jinak by tvoje póza vedle auta nebyla tak působivá? Hlavně na sebe nezapomeň být hrdej až si zase plivneš na bezdomovce, kterej tu firmu měl i na člověka, kterej mu přinesl chleba. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Skrblík » 28 zář 2015, 11:14

no Advanu to určitě hrozně uškodí...:D každopádně ne každej chce vyhodit 40k za kola, proto jsem se rozhodl pro XXR, sice váží tunu, ale za ty prachy...:)
Skrblík

Příspěvekod kousmen » 28 zář 2015, 11:32

Holt nebudu bít koně s výmluvou, že to pro tu moji potřebu vydrží. V tom se asi lišíme. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod ADix » 28 zář 2015, 16:40

Skrblík píše:no Advanu to určitě hrozně uškodí...:D každopádně ne každej chce vyhodit 40k za kola, proto jsem se rozhodl pro XXR, sice váží tunu, ale za ty prachy...:)

Přesně tak...fake advany si určitě nekoupí někdo kdo má na to koupit orignály v ceně jeho jetýho auta :D A asi sem na tom stejně taky pro moje potřeby není potřeba ultralehkých, ultrapevných kol. Na S2K dám taky zřejmě xxr nebo něco podobného.
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Pavel260 » 28 zář 2015, 21:30

Jsem šťastný že jsem členem tohoto fóra, nejen že se tady člověk dozví něco o autech, ale ještě se dozví že když nějaká firma kopíruje známou značku tak té to vlastně vůbec neuškodí. Chodíte taky nakupovat do tržnice adidos a podobně?
Ps. nezapomeň si dát do S2K plyn :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod AndrewG » 28 zář 2015, 23:15

xxr kolam napr vobec nechapem...za podobné ak nie lacnejšie peniaze vieš mať napr moje advanti, ktoré vyzerajú prakticky rovnako a vážia polovicu a nie su to len sprosté odliatky.... ale nechcem nikoho na ne nahovarať, som rad že som tu zatial s nimi jediný :D
AndrewG

Příspěvekod PavelS » 29 zář 2015, 00:11

AndrewG píše:... napr moje advanti, ktoré vyzerajú prakticky rovnako ....
Přílohy
wtf.jpg
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...