ADix píše:Nechápu jak pořád někomu fake kola můžou trhat žily...koupí si to jen ti co to chcou stejně jako originály co stojí stejně jako ty naše olítaný mrdky A proč sem měl xxr a ne origo hustokrutý japonský starý kola? Radši zaplatím pár tisíc za fake design než platit za ojebaný starý kola dotažený z JPN nejlépe přes nějakého příživníka co to z tama objednává a živí se na tom a pak ještě dávat nehorázný prachy za renovaci díky za ty prachy si raději koupím další mx5. Dám na to zase nějaký ebay designové díly a budu se smát lidem hlavně z jpn fór jakékoliv značky, nad tím jak hromadně páchají sebevraždy když zjistí že se nějaká další zapomenutá věc kopíruje.
jojo hlavně si koupit origo dojebanou věc, oznámit na foru jak to strašně chci renovovat, aby všichni mě podobní mohli hromadně onanovat, ale že díky ET kolum budu mít třeba design zapuštěných kol ala tramvaj a díly na autě každý v jiný barvě je už věc jiná
PS: pojďte do mě chci vědět komu sem teď šlápl na kuří oko
Skrblík píše:no Advanu to určitě hrozně uškodí... každopádně ne každej chce vyhodit 40k za kola, proto jsem se rozhodl pro XXR, sice váží tunu, ale za ty prachy...
AndrewG píše:... napr moje advanti, ktoré vyzerajú prakticky rovnako ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 návštevníků