Hledám místo na volné ježdění

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Hledám místo na volné ježdění

Příspěvekod j.e.n.i.k.82 » 19 zář 2015, 23:32

Ahoj,
předevčírem jsem v Mošnově (Ostrava) viděl něco, co chci najít v Praze (a okolí).
Borec v baworáku zkoušel drifty na parkovišti.. Vypadalo to, ža parkoviště patří nějaké firmě, ale vjezd nebyl omezen.. Plocha byla pěkně vyasfaltovaná, uprostřed byl kruh z pneumatik, kolem kterých si dotyčný trénoval powerslide.. Je něco takového v Praze? Nejde mi o pálení gum (i když je to velká zábava), ale o hledání limitů své Mazdy mimo běžný provoz.. Resp. hledá se volný prostor s pěkným povrchem.. :-)
Díky..
j.e.n.i.k.82

Re: Hledám místo na volné ježdění

Příspěvekod widar » 20 zář 2015, 08:50

Uznávám, že je to z ruky, ale Sosnová, Písek, V.Mýto, Czechring,... Elit MX-5 Cup, Amater cup, track days,...
Může se to zdát jako ot, ale lepší místa na hledání limitů mimo provoz neznám.
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Mike » 20 zář 2015, 09:08

Dobře pro tyhle účely fungoval Strahov. Parkoviště pod stadionem
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod George » 20 zář 2015, 09:19

Strahov jen když nebudeš dělat moc rámus, jinak na tebe někdo z domů kolem zavolá policajty
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Mike » 20 zář 2015, 09:28

To každopádně, Nedělat zbytečnej bordel a stejně bych tam nebyl moc dlouho. Ale zkušenost mám takovou, že to policajti řešej dost neradi, tak to vyřídej domluvou nebo stovkou a spíš se omluvej, že to tam musej vyhnat. Případně Džbán. Tam krom kempu je pustoprázdno.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Krivak » 20 zář 2015, 18:55

Strahov jsme jezdili i s rámusem a nikdy nic ale byla to asi náhoda. Jinak krom okruhů na hledání limitů je dobrý nějaký touge v noci kdy je menší provoz.
Krivak

Příspěvekod holda » 20 zář 2015, 20:05

Já bych se přidal na tip na místo v okolí Brna. Okruh je sice hnedka za rohem, ale volný jízdy tam jsou jen sem-tam občas a časově mně to většinou spíš nevychází, než vychází. :cry: A rušit někoho ve městě na parkovišti se mi moc nechce. Jediná ideální plocha mě napadá drncavý parkoviště u masarykáče, ale která je použitelná jen při dostatečné zásobě sněhu. ;-) Takže, někdo nějaký tip? ;-) Jinak sorry za mírný offtopic :oops:
Červená NA 1.6 85 kW bez úprav. :-)
holda

Příspěvekod rcrtgriffin » 20 zář 2015, 23:10

Parkoviště Džbán, ale je tam celkem provoz, jezdí tam autoškoly rozjezdit studenty a přes zimu se tam jezdí hodně lidí klouzat :) S policajty tam je celkem klid, jednou jsem je tam potkal jak se klouzali ve služebáku :D
MX-5 NBFl 1,6l Emerald green Mica
rcrtgriffin

Obrázky: 1

Příspěvekod Jr. » 20 zář 2015, 23:18

Já byl na strahově přesně pětkrát a přesně petkrát jsem tam potkal policajty. Slušně nás vyhnali i v zimě. Teda vyhnali, poslali nás na Džbán :D. A tam je vcelku hnusnej asfalt.
Bordel z driftování se nelíbí nikde a nikomu, a já se moc nedivím.
Plochu na blbnutí najdete u Mnichova Hradiště. Platilo se dřív 100,-/1h. Jenže tam "profidrifteři" nechávali strašnej bordel, takže pro "klouzání" je to teď za 200,-/1h. My obvykle jezdili na 2-3h a platili to půl na půl, protože jsme si stavěli i nějakej takovej pseudoslalom apod.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Sedrik » 21 zář 2015, 15:47

holda píše:Já bych se přidal na tip na místo v okolí Brna. .... Takže, někdo nějaký tip? ;-) Jinak sorry za mírný offtopic :oops:

Machocha.... :p
https://goo.gl/maps/bNUgZiEN8C72

V zimě v podstatě kdykoliv (nesolí se tam a někdy ani nesype, takže občas je trošku problém se tam vyškrábat) - v létě po 6 bývá skoro prázdno.
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Další

Zpět na Diskuze o čemkoli...