PavelS píše:Petře - MX-5 hnijou v těch prazích když se nečistí kanálky střechy - to není solí... Je to dobře ošetřený auto
Marfil píše:NB-FL 2001 a nehnijeme nikde, je fakt, že v zimě spíš neježděná..
Marfil píše:Tak naštěstí jsem auto dostal s vypisovanou serviskou, takže právě na toto je možné zaměřit při koupi pozornost.
I přes solidní bazar, příp.dovozce jde získat dokumenty, které jenom trochu pečlivý předchozí majitel uložil. Tak jsem se dostal
i k originálu o prvním přihlášení auta do evidence v Itálii (přímo zápis na předchozí majitelku). To, jestli auto odpovídá km a zapsanému servisu, je daleko snažší odhadnout. Tak - a ještě jedna rada za mě (většina členů mě ukamenuje - ale stojím si za tím): Vždycky budu dost skeptický k celkovému stavu aut, kde jsou doinstalovány prvky výkonu - auto bylo podle toho "fest " využíváno a honěno; převodovka, motor ani diferenciál už nebudou v nejlepší kondici..
George píše:taky bych řekl, že NA hnije o něco víc než NB, u NB mám malej puchýřek na jednom blatníku a NA mělo uplně vyhnilé prahy, plech nad výfukem se po doteku rozpadl, v kufru puchýře, na karoserii puchýře, na blatnících puchýře... co se rzi týká, koukni na ty blatníky, hlavně lemy a na víko kufru
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků