Ja parkuju nekolikrat tydne v centru Brna, v blizkem okoli je skupinka diskriminovanych a socialne slabych, takze mam casto strach, ale vzhledem k tomu, ze auto mam i na denni jezdeni a s tim jsem ho kupoval, tak se s tim musim naucit zit. Strecha zatim 2 roky a neco vydrzela, ale uz jsme dvakrat menil zrcatko, jednou jsem nasel 20cm skrabanec na predni kapote (za bileho dne), pak 10 cm na kufru, nekdo mi nacouval do auta tak, ze to odnesl predni naraznik s drzakem SPZ, potom klasika - dolicky s krabance od kretenu, kteri neumi otevrit dvere... No a taky jsem byl jednou natolik blby, ze jsme nechal auto stat bez strechy (garaze s kamerama, to bude pohoda, rikal jsem si...), no a za 5-10 minut uz bylo auto bez radia (hodnota cca 200kc).
Spis si myslim, ze MX-5 lidi pritahuje, i kdyz zrovna muj kousek ma hodnotu asi jako Toyota Aygo. Soudim tak podle toho, ze za X let se nikdo na zadnem aute v rodine nevyradil, a to mely zaitm vsechny vyssi hodnotu, takze bylo vic co zavidet (treba Getz nebo Twingo
).